Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγλικά σενάρια επιστροφής του Ντρογκμπά στην Τσέλσι!

Αγγλικά σενάρια επιστροφής του Ντρογκμπά στην Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2014 07:17
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ντιντιέ Ντρογκμπά να επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι, όχι με φανέλα και σορτσάκι αλλά με… φόρμα, καθώς όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα του προτείνει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας!

Λίγες ημέρες προτού ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος την Τσέλσι στον αγώνα της Γαλατασαραϊ με τους «μπλε» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δημοσιεύματα της «Sunday People και των «Times», παρουσιάζουν ως αρκετά πιθανό σενάριο την επιστροφή του παίκτη στους «μπλε» το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς – ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ντρογκμπά- αναμένεται να προτείνει στον Ιβοριανό επιθετικό θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας προκειμένου αυτός να βοηθήσει τον σύλλογο στο να «δημιουργεί» τους δικούς του επιθετικούς μέσω των ακαδημιών της ομάδας.

Παράλληλα, δεν είναι αμφίβολο εάν ο Ντρογκμπά, ο οποίος τον Μάρτιο κλεινει τα 35 του χρονια, έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει ρόλο παίκτη-βοηθού προπονητή, προκειμένου να μην σταματήσει απότομα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ιβοριανού επιθετικού με τη Γαλατασαράι λήγει το καλοκαίρι ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά του μένουν ακόμα στην Αγγλία, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Νησί το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.