Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε φιλικό με Νάπολι η Καλλονή

Ανακοίνωσε φιλικό με Νάπολι η Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2014 15:10
Επισημοποιήθηκε η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλλονή και τη Νάπολι σε παιχνίδι που θα γίνει στις 28 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Ντιμάρο της Ιταλίας.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του φιλικού με τη Φιορεντίνα, η Καλλονή ανακοίνωσε και επίσημα πως θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας της στο Λοδρόνε της Ιταλίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ντιμάρο της Ιταλίας.

Η ανακοίνωση:


Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Λοδρόνε της Ιταλίας η Καλλονή μας θα δώσει φιλικό αγώνα την Δευτέρα 28 Ιουλίου με την ιταλική Νάπολι στο Δημοτικό Στάδιο Ντιμάρο στις 18:30.

Λίγα λόγια για την Νάπολι

Τα 110 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η ιστορική Ναπολι, μια ομάδα-σύμβολο για τον ιταλικό νότο, ειδικά για τους ίδιους τους Ναπολιτάνους που κάθε Κυριακή γεμίζουν το Σαν Πάολο των 70.000 θέσεων δημιουργώντας μια πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα. Σύμβολο της ομάδας, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο διαχρονικός αρχηγός στις καρδιές των οπαδών ο οποίος λατρεύεται ως και σήμερα στη Νάπολη σαν θεός. Άλλωστε επί των ημερών του οι «παρτενοπέι» έγραψαν τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας τους.

Διακρίσεις

Ένα Κύπελλο UEFA (1990)

Δύο πρωταθλήματα Ιταλίας (1986-87, 1989-90)

Πέντε κύπελλα Ιταλίας

Ένα Super Cup Ιταλίας

Κορυφαίοι Παίκτες

Μαραντόνα, Καρέκα, Τζόλα, Φονσέκα, Μπρουσκολότι

Περσινή χρονιά

3η θέση στη Serie A

Στους 16 του Europa League

Πέντε πράγματα που δεν ξέρατε για την Νάπολι

Η Νάπολι ιδρύθηκε από δύο άγγλους ναυτικούς το 1904.

Η σειρήνα Παρθενόπη έδωσε το όνομά της στη Νάπολι, το παρατσούκλι της οποίας είναι «παρτενοπέι».

Η άφιξή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στη Νάπολη ήταν μια επιτυχία του τότε προέδρου της τοπικής ομάδας, Κοράντο Φερλάινο και του Ναπολιτάνου πολιτικού Bιτσένζο Σκότι που εξασφάλισε στον σύλλογο ένα δάνειο ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Η Νάπολι υποβιβάστηκε το 1998 και το 2004 στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Μάλιστα το 2005 λόγω των χρεών της έφτασε να παίζει στην τρίτη κατηγορία.

Η θητεία του Μαραντόνα στην Ιταλία συνέπεσε για κάποια χρόνια με την παρουσία του Φαν Μπάστεν και του Λόταρ Ματέους στην Μίλαν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.