Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μάσα και Ρολέ ο Αστέρας, ήττα από Δυναμό Δρέσδης

Ανακοίνωσε Μάσα και Ρολέ ο Αστέρας, ήττα από Δυναμό Δρέσδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2014 22:51
Την απόκτηση του Πάμπλο Μάσα με κανονική μεταγραφή για τέσσερα χρόνια και του Μάρτιν Ρολέ ως δανεικού από την Σαν Λορέντζο, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ηττήθηκε με 1-0 από τη Δυναμό Δρέσδης.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πάμπλο Μάσα με κανονική μεταγραφή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και του Μάρτιν Ρολέ ως δανεικού από την Σαν Λορέντζο.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ένα όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα μέσα από τον Αστέρα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος Μάσα ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ να σημειωθεί πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα εκτός Αργεντινής, έχοντας περάσει από τη Ρίβερ Πλέιτ, τη Χουβεντούτ, τη Σπορτίβο Πάτρια και την Ντάγκλας Χέγκ.

Από την άλλη ο Ρόλε τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχής που ήρθα στον Αστέρα. Θεωρώ πώς είναι πολύ σημαντικό για μένα η μεταγραφή μου στον Αστέρα, τον οποίο είχα παρακολουθήσει σε κάποιους αγώνες πριν από λίγα χρόνια και πιστεύω πώς είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για την καριέρα μου»

Ήττα στο πρώτο φιλικό


Ανακοίνωσε Μάσα και Ρολέ ο Αστέρας, ήττα από Δυναμό Δρέσδης
Φιλική ήττα με 1-0 από τη Δυναμό Δρέσδης γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ροβανιέμι στις 17 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Ουσέρο (5’) και σουτ του Μπακασέτα (6’) ωστόσο στη συνέχεια οι Αρκάδες έδειξαν σημάδια κούρασης, με την γερμανική ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς και στο 67’ κατάφερε να σκοράρει με τον Κομβάλιους.

Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο η καλύτερη του ευκαιρία ήταν μια κεφαλιά του Παντελιάδη στο 72’ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η σύνθεση του Αστέρα: Μπαντής, Λούι (46’ Κιτόκο), Κυριακόπουλος (46’ Παντελιάδης), Ζησόπουλος (46’ Σανκαρέ), Γκόιαν (65’ Καστριτσέας), Κουρμπέλης (46’ Τσοκάνης), Μηλιώτης (46’ Παπαχρήστος), Ουσέρο (46’ Τριανταφύλλης), Μπαράλες (46’ Νίκο Φερνάντεθ), Ντε Μπλάσις (33’ Μουνάφο), Μπακασέτας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.