Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός εναντίον Βαλβέρδε!

Ολυμπιακός εναντίον Βαλβέρδε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2014 21:18
Δύο νέα φιλικά παιχνίδια έκλεισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/8) ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ (9/8).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου.

Μάλιστα το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την ισπανική ομάδα ενόψει του πρώτου της αγώνα για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19 ή 20 Αυγούστου.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ακόμα μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση καθώς θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Γαλατάσαραϊ σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Αυστρία τις Κράσνονταρ (12/7) και Ντιναμό Κιέβου (17/7), ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα φιλικά παιχνίδια με Μίλαν (25/7), Λίβερπουλ (28/7) και Μάντσεστερ Σίτι (2/8)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.