Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με  Ροβανιέμι ο Αστέρας Τρίπολης

Γιουρόπα Λιγκ: Με Ροβανιέμι ο Αστέρας Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2014 15:50
Την κάτοχο του Κυπέλλου Φινλανδίας, Ροβανιέμι θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά.

Στο χωριό του… Άη Βασίλη θα ταξιδέψει καλοκαιριάτικα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της φινλανδικής Ροβανιέμι, η οποία το 2013 κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας αλλά τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην προτελευταία θέση (11η) του πρωταθλήματος της χώρας με 14 βαθμούς μετά από 15 παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη στις 17 Ιουλίου και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα (24/7) στη Λαπωνία.

Γιουρόπα Λιγκ: Με  Ροβανιέμι ο Αστέρας Τρίπολης
«Αντιμετωπίζουμε μία άγνωστη για μας ομάδα, την οποία θα ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας να την αναλύουμε. Φαίνεται ότι στο πρωτάθλημα της δεν κάνει καλή πορεία, αλλά οι αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα δύο αυτά παιχνίδια», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης.

Η Ροβανιέμι τερμάτισε στην 11η θέση την περασμένη σεζόν, ενώ να σημειωθεί πως επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 1990 όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ από το Μαγδεμβούργο. Η κορυφαία της επίδοση στην Ευρώπη ήταν η πορεία της ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1988 όπου αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ.

Το γήπεδο της είναι το Κεσκουσκέντα (4.000 θέσεων) και έχει συνθετικό τερέν, ενώ να σημειωθεί πως μακριά από την έδρα της παρουσιάζει άσχημο πρόσωπο, καθώς μετράει έξι ήττες σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς να σκοράρει (έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Τούρκου με 2-0).

Από την άλλη, η κυπριακή Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Φολγκόρε (Σαν Μαρίνο) – Μπούντουσνοντ (Μαυροβούνιο), ενώ να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα δώσει το παρών ομάδα από το Γιβραλτάρ, με την Κόλετζ Γιουρόπα να αντιμετωπίζει τη Βαντούζ από το Λίνχτενστάιν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.