Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Νίκη στο 90+3’ για Ελβετία (video)

Μουντιάλ 2014: Νίκη στο 90+3’ για Ελβετία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2014 20:58
Με γκολ του Σεφέροβιτς στο 90+3’, η Ελβετία κέρδισε με 2-1 τον Ισημερινό με ανατροπή και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ. Προηγήθηκε με τον Ε. Βαλέντσια ο Ισημερινός, ισοφάρισε στο 48’ ο Μεχμέντι.

Με τις δύο αλλαγές του Ότμαρ Χίτσφελντ (Μεχμέντι, Σεφέροβιτς) να βρίσκουν δίχτυα στην επανάληψη, η Ελβετία ανέτρεψε στο φινάλε το σκορ (2-1) απέναντι στον Ισημερινό και πήρε μια πολύτιμη νίκη που της δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με καλό ρυθμό, η Ελβετία προσπάθησε να απειλήσει με σουτ των Σακίρι (16’) και Ροντρίγκιεζ (20’), ωστόσο στο 22’ ο Ισημερινός κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Ενέρ Βαλένσια να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Αγιόβι.

Μουντιάλ 2014: Νίκη στο 90+3’ για Ελβετία (video)
Στη συνέχεια η Ελβετία προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο ο Χίτσφελντ να ρίξει στο παιχνίδι τον Μεχμέντι αντί του Στόκερ.

Η αλλαγή αποδείχθηκε αμέσως «χρυσή», καθώς στο 48’, μετά από κόρνερ του Ροντρίγκιεζ, ο Μεχμέντι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, βάζοντας την Ελβετία ξανά στο παιχνίδι.

Ο Ισημερινός προσπάθησε να απαντήσει, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Μοντέρο και Ενέρ Βαλένσια, ενώ στο 78’ η Ελβετία κατάφερε να σκοράρει με τον Ντρμιτς, με τον γκολ όμως να ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ.

Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα έληγε ισόπαλο, ωστόσο μετά από αντεπίθεση στο 90+3’, ο Ροντρίγκες έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σεφέροβιτς και αυτός «σκότωσε» τον Ισημερινό, διαμορφώνοντας το 2-1.

Με αυτή τη νίκη, η Ελβετία χρειάζεται ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με την Ονδούρα για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16», με τον Ισημερινό στον αντίποδα να χρειάζεται τουλάχιστον ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Φον Μπέργκεν, Ντζουρού, Ινλέρ, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Στόκερ, (46’ Μεχμέντι), Τσάκα, Ντρμιτς (75’ Σεφέροβιτς), Σακίρι.

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Γκουαγκουά, Εράσο, Παρέδες, Νομπόα, Μοντέρο (77’ Ρόχας), Αγιόβι, Καϊσέδο (70’ Αρόγιο), Ε. Βαλένσια, Α. Βαλένσια, Γκρουέσο.

Το γκολ της νίκης:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.