Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Πιστεύω θα πάρουμε τον Ντιέγκο Κόστα, επιστρέφει ο Κουρτουά»

Μουρίνιο: «Πιστεύω θα πάρουμε τον Ντιέγκο Κόστα, επιστρέφει ο Κουρτουά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2014 15:14
Πεπεισμένος ότι η Τσέλσι θα καταφέρει να αποκτήσει τον Ντιέγκο Κόστα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Τιμπό Κουρτουά θα επιστρέψει στην Τσέλσι, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ραμίρες για λογαριασμό της Ρεάλ.

Με δηλώσεις του στη «Marca», ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Ντιέγκο Κόστα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι Λονδρέζοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ισπανό επιθετικό από την Ατλέτικο (αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις):

«Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ένας παίκτης που θέλω στην ομάδα μου. Τον έχω ζητήσει από τη διοίκηση και πιστεύω πως θα τον αποκτήσουμε και θα έρθει στην Τσέλσι», δήλωσε για τον επιθετικό της Ατλέτικο ο Μουρίνιο.

«Ο Κουρτουά θα επιστρέψει, ο Ραμίρες μένει, δεν ενδιαφέρομαι για Κεντίρα και Βαράν

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά θα επιστρέψει στην Τσέλσι, ενώ παράλληλα διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Ραμίρες να παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ αλλά και ότι ενδιαφέρεται για τους Κεντίρα και Βαράν:

«Ο Κουρτουά θα έρθει μετά το Μουντιάλ κατευθείαν στην Τσέλσι... Τέλος. Ο Ραμίρες θα μείνει στην Τσέλσι, δεν τον πουλάμε. Το ξέρουν και στη Ρεάλ ότι δεν φεύγει, ενώ κι εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για κανέναν παίκτη τους (σ.σ. αναφέρθηκε στους Βαράν και Κεντίρα). Το θέμα έχει κλείσει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.