Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ»

Σάντος: «Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2014 22:21
Εκνευρισμένος με την απόδοση κάποιων παικτών της Εθνικής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. «Θα δούμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε, δεν είναι τραγωδία» τόνισε.

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωεσ πως κάποιοι παίκτες του δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ, σχολιάζοντας την ήττα της Ελλάδας με 3-0 από τη Κολομβία στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.

Παράλληλα ο ίδιος τόνισε πως η ήττα δεν είναι τραγωδία και ότι η ομάδα θα δει τα λάθη και θα διορθώσει την κατάσταση στα επόμενα δύο ματς:

«Συγχαρητήρια στην Κολομβία Ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια νίκησε 3-0. Ήμασταν καλοί όμως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε προσπάθεια αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για τον Χολέμπας και τη φάση του πρώτου γκολ: «Δεν είναι θέμα Χολέμπας. Ξέρουμε τον Κουαδράδο ότι είναι πολύ καλός παίκτης οπότε δεν είναι θέμα μόνο του Χολέμπας. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε».

Για το αν ήταν θέμα ψυχολογικό και δεχτήκαμε τρία γκολ: «Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ και ότι υπάρχει συνέχεια. Ότι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά κάναμε λάθη».

Για τη συνέχεια: «Δεν είναι τραγωδία. Είναι μια ήττα που δυσκολεύει την κατάσταση. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου, θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

«Καλή εμφάνιση, αλλά…»


Ο ίδιος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο πως η Ελλάδα είχε καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορεί να μιλάει για αδικία με το σκορ στο 3-0:

«Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για αδικία. Είναι σαν μην θέλεις να δεις κατάματα την αλήθεια. Από κει και πέρα, είναι αλήθεια πως κυρίως στο πρώτο μέρος, αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ της Κολομβίας, κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε.

Ενώ πήγαμε καλά και στο δεύτερο μέρος, πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ λόγω αδράνειας, είχαμε την φάση του Γκέκα για να απαντήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Στο πώς μετά από μια καλή εμφάνιση με ευκαιρίες, φτάσαμε να χάνουμε με 3-0. Υπάρχουν θετικά πράγματα που κρατάμε από το ματς, αλλά πρέπει να βρούμε γιατί χάσαμε και να βελτιωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.