Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκες για Αργεντινή, Ισπανία και Βέλγιο (videos)

Νίκες για Αργεντινή, Ισπανία και Βέλγιο (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2014 01:14
Με γκολ των Αλβαρες (12’) και Μέσι (76’), η Αργεντινή κέρδισε με 2-0 τη Σλοβενία, ενώ φιλική νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Ισπανία κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ χάρη σε δύο τέρματα του Βίγια (60’, 88’). Νίκη και για Βέλγιο το οποίο επικράτησε με 1-0 της Τυνησία αλλά ο Βίλμοτς είδε τον Λουκάκου να αποχωρεί τραυματίας.

Ακόμα μία φιλική νίκη για την Αργεντινή, η οποία κέρδισε με 2-0 την Σλοβενία στο Μπουένος Άιρες στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας καθώς πλέον ετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τη Βοσνία.

Ο Ρίκι Αλβαρες άνοιξε το σκορ στο 12’, ενώ στο 76’ μετά από συνεργασία των Αγκουέρο και Μέσι, ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την «αλμπισελέστε».

Νίκες για Ισπανία και Βέλγιο, τραυματίστηκε ο Λουκάκου


Νίκες για Αργεντινή, Ισπανία και Βέλγιο (videos)
Φιλική νίκη πήρε και η Ισπανία, η οποία με δύο γκολ του Νταβίντ Βίγια, επικράτησε με 2-0 του Ελ Σαλβαδόρ σε φιλικό που διεξήχθη στο Μέρυλαντ των ΗΠΑ.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα με την Ολλανδία, η Ισπανία πήρε τρίτη συνεχόμενη φιλική νίκη, νικώντας με 2-0 το Ελ Σαλβαδόρ.

Πρωταγωνιστής για τους «φούριας ρόχας» ήταν ο Νταβίντ Βίγια ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (60’, 88’), ενώ στο 4ο λεπτό ο Φάμπρεγκας έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ανοίξει νωρίτερα το σκορ του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα για 74 λεπτά, με τον Ισπανό να δείχνει πως έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, κερδίζοντας μάλιστα και το πέναλτι στις αρχές του αγώνα.

Νίκη και για το Βέλγιο, το οποίο επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας χάρη σε τέρμα του Μέρτενς στο 88'.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά λόγω έντονης χαλαζόπτωσης, ενώ στα άσχημα ο τραυματισμός του Λουκάκου στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

Οι συνθέσεις:


Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέρο, Μπασάντα, Φρεντ. Φερνάντες, Ρόχο, Μασεράνο (77’ Μαμάνα), Μάξι Ροντρίγκες (58’ Αγκουέρο), Μπίλια (14’ Καμπανιάρο), Εντσόν Πέρες, Α. Φερνάντες (58’ Γκάγκο), Ρίκι Αλβαρες (57’ Ντι Μαρία), Λαβέτσι (58’ Μέσι)

Η σύνθεση της Ισπανίας: Κασίγιας (83' Ντε Χέα), Χουανφράν, Σέρχιο Ράμος, Χάβι Μαρτίνεθ, Τζόρντι Άλμπα, Τσάμπι Αλόνσο (68' Μπουσκέτς), Κόκε, Ινιέστα (46' Νταβίντ Σίλβα), Πέδρο (46' Καθόρλα), Φάμπρεγκας (46' Βίγια), Ντιέγκο Κόστα (74' Τσάβι).

Η σύνθεση του Βελγίου: Κουρτουά, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνχεν, Αντερβάιρελντ (46’ Βαν Ντε Μπόρε), Ντεμπελέ, Φελαϊνί (46’ Μέρτενς), Ντεφούρ, Αζάρ (74’ Γιανουζάι), Μιραλάς (62’ Τσαντλί), Οριγκί (62’ Λουκάκου)

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.