Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρωταθλήτρια μέσα στο «Καμπ Νου» η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρωταθλήτρια μέσα στο «Καμπ Νου» η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 20:59
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας! Οι «ροχιμπλάνκος» παρότι έμειναν πίσω στο σκορ στο 34’ από το εκπληκτικό τέρμα του Σάντσες και έχασαν νωρίς τους Ντιέγκο Κόστα και Τουράν με τραυματισμούς, ισοφάρισαν σε 1-1 την Μπαρτσελόνα με κεφαλιά του Γκοντίν (49’) και «σφράγισαν» με την ισοπαλία τον τίτλο μέσα στο «Καμπ Νου»!

Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 10η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1996 είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική και κατέκτησε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας το χειροκρότημα και από τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα»!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Ατλέτικο, η οποία είδε τους Ντιέγκο Κόστα στο 16’ και Αρντά Τουράν στο 23’ να αποχωρούν τραυματίες από γήπεδο! Μάλιστα έντεκα λεπτά μετά, ο Αλέξις Σάντσες με άπιαστο σουτ «έγραψε» το 1-0 στο 34’ στην Μπαρτσελόνα, σκορ που έδινε τον τίτλο στους «μπλαουγκράνα»!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρωταθλήτρια μέσα στο «Καμπ Νου» η Ατλέτικο (video)
Ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν τα παράτησε, ξεκίνησε εντυπωσιακά το δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ με δυνατή κεφαλιά του Γκοντίν ισοφάρισε σε 1-1!

Η Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να ψάξει εκ νέου σκορ και στο 64’ ο Μέσι με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά, με τον διαιτητή όμως να καταλογίζει λανθασμένα οφσάιντ, καθώς η μπάλα πήγε στον Αργεντινό από παίκτη της Ατλέτικο.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι Καταλανοί πίεσαν ασφυχτικά τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση, με την Ατλέτικο ωστόσο να αντέχει την πίεση και να κρατάει το «χρυσό» 1-1 μέχρι το φινάλε.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της Ατλέτικο μετά το 1996, με τους «ροχιμπλάνκος» να ετοιμάζονται πλέον για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ σε μία εβδομάδα.

Η τελική βαθμολογία στην κορυφή:

1. Ατλέτικο 90
2. Μπαρτσελόνα 87
3. Ρεάλ 87

Τα γκολ:



Οι πρώτοι πανηγυρισμοί:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.