Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει τον Μπέκαμ για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες η Μπολιβάρ!

Θέλει τον Μπέκαμ για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες η Μπολιβάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 18:13
Πρόταση στον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φορέσει ξανά τα παπούτσια του και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπολιβάρ για τους ημιτελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες με την πρωταθλήτρια Αργεντινής Σαν Λορέντζο, έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρσέλο Κλορ.

Η Μπολιβάρ εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «4» του Κόπα Λιμπερταδόρες, φτάνοντας στους ημιτελικούς του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 1986 και θα διεκδικήσει κόντρα στην Σαν Λορέντζο την πρόκριση για τους τελικούς της διοργάνωσης.

Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαρσέλο Κλορ ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μπέκαμ, επιθυμεί την επιστροφή του Άγγλου άσου στην ενεργό δράση προκειμένου ο 38χρονος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για την πρόκριση:

«Μίλησα στον Ντέιβιντ για την προοπτική να αγωνιστεί μαζί μας στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ήπιαμε μια μπύρα στη συνάντηση μας και όλα είναι πιθανά. Βέβαια είναι ένα όνειρο. Η πόρτα πάντως είναι πάντα ανοιχτή και ο Μπέκαμ θα αποτελέσει μεγάλη ενίσχυση για την Μπολιβάρ».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Σαν Λορέντζο, Μαρσέλο Τινέλι εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο η ομάδα του να βρει αντιμέτωπο τον Μπέκαμ στα ημιτελικά:

«Το Κόπα Λιμπερταδόρες γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον μέρα με τη μέρα. Θα ήταν κάτι ωραίο να αντιμετωπίσουμε την Μπολιβάρ με τον Μπέκαμ στην ομάδα τους», δήλωσε.

Λέτε να δούμε τον Μπέκαμ ξανά στους αγωνιστικούς χώρους;

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.