Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγόρασε τη Βαλένθια ο Πίτερ Λιμ

Αγόρασε τη Βαλένθια ο Πίτερ Λιμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 17:35
Ο Πίτερ Λιμ, μεγιστάνας από την Σιγκαπούρη, είναι ο αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Βαλένθια, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα νούμερα το ποσό της συμφωνίας.

Σε ασιατικά χέρια βρίσκεται πλέον η Βαλένθια, καθώς το 70,4% των μετοχών των «νυχτερίδων» ανήκει πλέον στον μεγιστάνα από την Σιγκαπούρη, Πέτερ Λιμ, ο οποίος καλείται τώρα να διαχειριστεί το χρέος της ισπανικής ομάδας.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας είχε καταθέσει μία από τις επτά προσφορές που είχε στα χέρια του ο σύλλογος και το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος της ομάδας, ψήφισε την πώληση του ποσοστού των μετοχών στον εκατομμυριούχο από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να αποκτήσει μετοχές από τη Μίλαν και τη Λίβερπουλ, χωρίς επιτυχία.

Το συμβούλιο κράτησε συνολικά τέσσερις ώρες και έξω από το ξενοδοχείο που έγινε η συνάντηση, υπήρχαν οπαδοί της ισπανικής ομάδας που κρατούσαν πανό με το σύνθημα «το συναίσθημα δεν είναι προς πώληση».

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters το επόμενο βήμα για το νέο ιδιοκτήτη των «νυχτερίδων» θα είναι να καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της Bankia για την οφειλή των 220 εκατ. ευρώ, με το συνολικό χρέος του συλλόγου ανέρχεται σε περίπου στα 360 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Λιμ αναμένεται να ξοδέψει αρκετά λεφτά για μεταγραφές το καλοκαίρι με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.