Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με νέο «αίμα» στο Μουντιάλ η Αγγλία

Με νέο «αίμα» στο Μουντιάλ η Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 16:46
Την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Ρόι Χότζον, ο οποίος συμπεριέλαβε στην 23αδα τους «νέους» Σο, Στέρλινγκ και Μπάρκλεϊ αλλά και τον Λαλάνα που βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ.

Με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα αλλά και με νεαρά παιδιά θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η Εθνική Αγγλίας, καθώς ο Ρόι Χότζον συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σο (18χρονος), Στέρλινγκ (19χρονος) και Μπάρκλεϊ (20χρονος) που πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στην αποστολή ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Στάριτζ, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» κάλεσε και τους Λαλάνα, Λάμπερτ της Σαουθάμπτον που μετρούν λιγότερες από 5 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Από τα ονόματα που απουσιάζουν, ξεχωρίζει ο Τζον Τέρι ο οποίος έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική, όπως και ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Άσλει Κόουλ ο οποίος ανακοίνωσε χθες το βράδυ πως αποσύρεται απ’ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία είναι στον τέταρτο όμιλο-«φωτιά» του Μουντιάλ μαζί με Ουρουγουάη, Κόστα Ρίκα και Ιταλία.

Η αποστολή της Αγγλίας:


Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόρστερ (Σέλτικ), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς και Φιλ Τζαγκέλκα (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Στίβεν Τζέραρντ, Τζόρνταν Χέντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γουίλσιρ και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον), Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)

Λίστα αναπληρωματικών: Τζον Ράντι (Νόριτς), Τζον Φλάναγκαν (Λίβερπουλ), Τζον Στόουνς (Έβερτον), Μάικλ Κάρικ και Τομ Κλέβερλι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τζερμέιν Ντεφόου (Τορόντο), Άντι Κάρολ (Γουέστ Χαμ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.