Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Λεβερκούζεν ο Ντρμιτς!

Στην Λεβερκούζεν ο Ντρμιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 16:31
Την απόκτηση του Γιοσίπ Ντρμιτς, ο οποίος πέτυχε 17 γκολ τη φετινή σεζόν στην Μπουντσελίγκα, ανακοίνωσε η Λεβερκούζεν, με τον νεαρό Ελβετό επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις «ασπιρίνες»!

Σπουδαία μεταγραφή για την Λεβερκούζεν, η οποία απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Γιοσίπ Ντρμιτς από την Νυρεμβέργη, χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό της συμφωνίας των δύο ομάδων.

Ο διεθνής Ελβετός άσος ήταν από τις μεγάλες αποκαλύψεις της φετινής Μπουντσελίγκα, καθώς σημείωσε 17 γκολ σε 33 παιχνίδι με τη φανέλα της Νυρεμβέργης, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία.

Ο παίκτης φέρονταν να βρίσκονταν στην μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ, ωστόσο η Λεβερκούζεν κινήθηκε ταχύτατα και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα πέντε χρόνια!

«Αυτή η μεταγραφή είναι καθαρό δείγμα της πρόθεσης μας για το μέλλον. Ο Γιοσίπ Ντρμιτς έδειξε την κλάση του στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτή την σεζόν και ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα στην επίθεση μαζί του, μιας και για άλλη μια φορά θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ
», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Σάντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.