Ολυμπιακός: Χωρίς Μπέιλι στη Μασσαλία οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Εκτός ο Λίον Μπέιλι.Το βράδυ της Πέμπτης (15/10, 22:00), οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με τους Γάλλους στο «Βελοντρόμ» για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο το 2/2.
Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ γνωστοποίησε τους 22 παίκτες που πήρε μαζί του στη Μασσαλία, με τον Λίον Μπέιλι να μένει εκτός. Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη χθεσινή (13/10) προπόνηση και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν ο Κώστας Φορτούνης, που είχε εκτίσει την τιμωρία του, και ο νεαρός Φίλης.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Ορτέγκα, Στουρνάρας, Γεωργακόπουλος, Σάλιακας, Σμαϊλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Ζέλσον, Πουέρτα, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Φίλης, Γιάρεμτσουκ, Ζότα και Γκονζάλες.
#OMOLY: The Squad 📋 pic.twitter.com/G8dAcwDtH1
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 14, 2026