Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο τίτλος κρίνεται  στο «Καμπ Νου», εκτός μάχης η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο τίτλος κρίνεται στο «Καμπ Νου», εκτός μάχης η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 21:54
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπως και η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Έλτσε (0-0) και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική στο «Καμπ Νου». Εκτός τίτλου η Ρεάλ, ήττα με 2-0 από τη Θέλτα στο Βίγκο.

Τελικός τίτλου προέκυψε στο φινάλε της φετινής Πριμέρα, καθώς Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Καμπ Νου» για το πρωτάθλημα, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» αναδεικνύονται πρωταθλητές και με την ισοπαλία.

Όσον αφορά τους Μαδριλένους, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν», έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να πάρει τη νίκη και το… πρωτάθλημα, με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Αντριάν.

Η Ατλέτικο παίζοντας χωρίς τον τραυματία Ντιέγκο Κόστα, είχε δοκάρι με τον Βίγια στο 14’, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65’, με τον Σάμου να δίνει το προβάδισμα στη Μάλαγα.

Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 74’ με τον Αλντερβάιρελντ, ενώ στα τελευταία λεπτά έπαιξαν με αριθμητικό πλεονέκτημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

«Κόλλησε» η Μπαρτσελόνα, εκτός μάχης η Ρεάλ

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Έτλσε, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έμειναν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου μετά τη γκέλα της Ατλέτικο.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, ηττήθηκε με 2-0 από την Θέλτα στο Βίγκο (δύο γκολ ο Τσάρλες) και βγήκε νοκ-άουτ στη μάχη για τον τίτλο.

Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:


Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 1-1
Έλτσε - Μπαρτσελόνα 0-0
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
Ατλέτικο - Μάλαγα 1-1
Μπέτις - Βαγιαδολίδ 4-3
Εσπανιόλ - Οσασούνα 1-1
Γρανάδα - Αλμερία 0-2
Χετάφε - Σεβίλλη 1-0

Η βαθμολογία στην κορυφή:


1. Ατλέτικο 89
2. Μπαρτσελόνα 86
3. Ρεάλ 84

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.