Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μπουντσελίγκα η Πάντερμπορν, στα μπαράζ με Αμβούργο η Γκρόιτερ Φιρτ

Στη Μπουντσελίγκα η Πάντερμπορν, στα μπαράζ με Αμβούργο η Γκρόιτερ Φιρτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 21:18
Η Πάντερμπορν κέρδισε με 2-1 την Άαλεν και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Κολωνία που εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, αφήνοντας στην 3η θέση την Γκρόιτερ Φιρτ η οποία θα παίξει μπαράζ ανόδου/παραμονής με το Αμβούργο.

Ιστορία έγραψε η Πάντερμπορν η οποία έναν χρόνο μετά τη μάχη που έδινε για να μείνει στην 2η κατηγορία, κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντσελίγκα μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Άαλεν.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι αδιάφοροι βαθμολογίκα πήραν προβάδισμα στο 9’ με τον Πονγιανπάλο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ανατροπή χάρη στα τέρματα των Βουτσίνοβιτς (14’) και Βράντσιτς (21’) .

Στα μπαράζ με Αμβούργο η Γκρόιτερ Φιρτ

Αντίθετα η Γκρόιτερ Φιρτ παρά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Ζαντχάουζεν, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα να τερματίσει 3η και να παλέψει για την άνοδο κόντρα στο Αμβούργο, το οποίο από την πλευρά του θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα!

Υποβιβασμός για Ντιναμό Δρέσδης

Μεγάλη νίκη για την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία κέρδισε με 3-2 την Ντιναμό στη Δρέσδη και την έριξε στην 3η κατηγορία, την ώρα που αυτή θα παλέψει για τη σωτηρία μέσω μπαράζ.

Υπενθυμίζεται πως η άλλη ομάδα που υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία είναι η Κότμπους, η οποία ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική με 2-0 από την Ινγκολσταντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.