Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Μπεργκ τον οδηγεί... στ' αστέρια!

Σούπερ Λιγκ: Ο Μπεργκ τον οδηγεί... στ' αστέρια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 20:20
Με γκολ του Μπέργκ (51’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο φετινό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του και έκανε ακόμα ένα βήμα για την πρώτη θέση των πλει-οφ που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με έξι βαθμούς από τη 2η θέση των πλει-οφ ξέφυγε προσωρινά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε ξανά τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά με 1-0 στην Λεωφόρο και έκανε ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλει-οφ.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο στο 51ο λεπτό της επανάληψης, ο Μπέργκ έλυσε το γόρδιο δεσμό, «γράφοντας» το 1-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουτρουμπή.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» παίζοντας χωρίς άγχος, προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη χωρίς αποτέλεσμα, όμως ο Αστέρας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, ολοκληρώνοντας μάλιστα με δέκα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής του Εντό στο 90+2’.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο τελευταίο του φετινό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του λόγω τιμωρίας, ελπίζοντας να αγωνιστεί ξανά σε γεμάτη Λεωφόρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Σπυρόπουλος), Μέντες (70’ Λαγός), Αμπέντ, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (79’ Καρέλης), Μπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Μουνάφο (70’ Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Καράσκο, Βάλντο (79’ Χουάνμα), Λούι, Γκοϊάν, Εντό.

Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Παναθηναϊκός 10
2. ΠΑΟΚ 4
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Ατρόμητος 3

*Παναθηναϊκός και Αστέρας έχουν ένα ματς παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.