Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στα πλει-οφ ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στα πλει-οφ ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 21:13
Με τον Μπαράλες να πετυχαίνει το 2ο τέρμα του στα πλει-οφ, ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη και έβαλε… φωτιά στα πλει-οφ, περνώντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, παρότι ξεκίνησε χωρίς μπόνους!

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στα πλει-οφ, καθώς οι Αρκάδες μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασαν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικράτησαν με 1-0 του Ατρόμητου στην έδρα τους και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπαράλες ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ, χάρισε με κεφαλιά στο 67’ τη νίκη στην ομάδα του, καθώς ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στα υπόλοιπα λεπτά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 90+5’ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ερνάντες.

Να σημειωθεί πως ο Έλληνας φορ των φιλοξενούμενων πέρασε στο παιχνίδι στο 73’ για να ξεκουραστεί, ο Πίτου Γκαρσία πέρασε στο παιχνίδι στο 64’ λόγω των ενοχλήσεων που είχε τις τελευταίες ημέρες στο γόνατο, ενώ ο Ναπολεόνι δεν χρησιμοποιήθηκε.

Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο Αστέρας, καθώς ο Εντό, επιδίωξε και πήρε δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του άγωνα ώστε να μην λείψει σε παραπάνω από ένα ματς, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λουί, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (64' Βάλντο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις (88' Τσαμπουρής), Καράσκο (73' Κουρμπέλης).

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος (41' Φυτανίδης), Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (64' Πίτου Γκαρσία), Μπάλλας, Ούμπιντες, Μπρίτο (73' Παπαδόπουλος), Καραμάνος, Φάμπιο.

Βαθμολογία:

1. Αστέρας 4 (2 αγ.)
2. Ατρόμητος 3 (2 αγ.)
3. Παναθηναϊκός 3 (1 αγ.)
4. ΠΑΟΚ 3 (1 αγ.)*

* Αναμένεται να δούμε αν η ποινή που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ θα ισχύσει στη βαθμολογία των πλει-οφ της κανονικής περιόδου ή της βαθμολογίας της επόμενης σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.