Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Γκέλα» για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Γκέλα» για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 20:33
Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Νόριτς στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και έχασε ουσιαστικά τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ώρα που η Νόριτς έμεινε ακόμα ζωντανή στη μάχη για την σωτηρία.

Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στη Νόριτς και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κακό παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», με την Νόριτς να ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κλεισμένη στην περιοχή της, κάνοντας δύσκολο το έργο για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία είχε μόλις μια μεγάλη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με δοκάρι του Σούρλε.

Στην επανάληψη, οι «μπλε» παρότι πίεσαν ασφυχτικά τους φιλοξενούμενους, δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, με αποτέλεσμα η Νόριτς να φύγει με το βαθμό από το Λονδίνο που της επέτρεψε να μείνει ακόμα ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Το μόνο θετικό για την Τσέλσι είναι πως με την ισοπαλία εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας 4η την Άρσεναλ που θα παλέψει για το εισιτήριο στα προκριματικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.