Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Κυπελλούχος η Νάπολι (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Κυπελλούχος η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 03:16
Το 5ο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της κατέκτησε η Νάπολι η οποία κέρδισε με 3-1 την Φιορεντίνα στον τελικό του «Ολίμπικο», ο οποίος ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση λόγω επεισοδίων.

Η Νάπολι είναι η κυπελλούχος Ιταλίας για το 2014, καθώς οι «παρτενοπέι» με πρωταγωνιστή τον Ινσίνιε, κέρδισαν με 3-1 τη Φιορεντίνα και κατέκτησαν το 5ο τρόπαιο της ιστορίας τους στο θεσμό.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς προηγήθηκε με όμορφο πλασέ του Ινσίνιε στο 11ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 17’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Φιορεντίνα απάντησε στο 28’ με δυνατό σουτ του Βάργκας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο της παρουσιάστηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, καθώς ο Ινλέρ αποβλήθηκε στο 79’ αφήνοντας τη Νάπολι με αριθμητικό μειονέκτημα.

Μάλιστα στο 84’ ο Ολιτσιτς είχε σπουδαία ευκαιρία για το 2-2, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ, με την Νάπολι μάλιστα να «σφραγίζει» τη νίκη στο 90+2’ με γκολ του Μέρτενς για το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν οπαδοί της Νάπολι από οπαδούς της Ρόμα (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες), με αποτέλεσμα ένας εξ’ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Πασκουάλ (56’ Ματίας Φερνάντεζ), Ακουϊλάνι (83’ Μάτρι), Πιζάρο, Βάργκας, Μπόρχα Βαλέρο, Ιλιτσιτς, Χοακίν (72’ Ρόσι)

Νάπολι: Ρέινα, Ενρίκε, Φερνάντεζ, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ζορζίνιο, Ινλέρ, Χάμσικ (64’ Μέρτενς), Ινσίνιε (81’ Μπεχράμι), Καγεχόν, Ιγκουαϊν (71’ Πάντεφ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.