Σαββίδης: «Δεν θα διστάσω να ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Γ’ Εθνική»

Σαββίδης: «Δεν θα διστάσω να ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Γ’ Εθνική»

Αφορά τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ


Βολές κατά πάντων εκτόξευσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα διστάσει να ρίξει τον ΠΑΟΚ στην Γ΄ Εθνική αν δεν λυθεί το θέμα των χρεών, προανήγγειλε «ξήλωμα» του νυν Δ.Σ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το νέο θα έχει οργανωμένους, κάλεσε τους παίκτες στους όποιους δεν αρέσει η φανέλα να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ ανέφερε πως η αντίδραση του θα είναι σκληρή για την αφαίρεση βαθμών.

Για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης, αναλύοντας όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για την εμπλοκή του με τον «δικέφαλο του Βορρά» και ότι στόχος του είναι να τον κάνει μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο ίδιος σχολίασε την τιμωρία ΕΠΟ, ενώ αποκάλυψε ότι θα «ξηλώσει» το Δ.Σ νυν διοικητικό συμβούλιο, χαρακτηρίζοντάς το αναποτελεσματικό, και ότι θέλει να τοποθετήσει εντός αυτού δύο εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή, για την έκταση της Θέρμης δίνοντας διορία τριών ημερών να προχωρήσει το θέμα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών, προειδοποιώντας πως:

«Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μία ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το σημερινό αγώνα: «Για να μη φαίνομαι τόσο συναισθηματικός, μάλλον πρέπει να μιλάω λιγότερο. Αυτό που φοβόμουν ήταν ότι μετά από ένα τραγικό τελικό θα μπορούσαμε να πέσουμε πολύ κάτω. Παρακολουθώντας το παιχνίδι, όμως, είδα ότι τα παιδιά είχαν αρκετά καλή διάθεση».

Για τις άμεσες κινήσεις του: «Αυτές τις μέρες θα κάνω κάποιες συναντήσεις που θα αφορούν στην οργάνωση. Δεν θα ήθελα μία τόσο σημαντική δυσαρέσκεια να περάσει απαρατήρητη. Θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Είπα στους παίκτες ότι σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας να τη βγάλει, να πάρει τα χρήματά του. Όσοι θέλουν να μείνουν, πρέπει να παλεύουν. Τους είπα ότι πρέπει να ξαναφέρουν τη διάθεση στους οπαδούς. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, υπάρχουν νίκες, υπάρχουν και ήττες. Σήμερα δε νικήσαμε αλλά δε μπορώ να θυμώνω μαζί τους. Έκαναν τη δουλειά τους"

Για τα συμπεράσματά του από τη θητεία του: «Αυτά τα πρώτα δύο χρόνια μπήκαν κάποια χρήματα και κρατάω ότι έχω ακόμη πολλά να μάθω για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι αρκετά ιδιαίτερο. Στόχος μου είναι να σκεφτώ τι είδους ένεση πρέπει να κάνω στον ΠΑΟΚ για να αντέξει τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν το καταφέρω θα δούμε αλλαγές πολύ σύντομα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο όταν δεν χτίζεται ένα υπόβαθρο για μια μεγάλη ομάδα, να εγγυούμαστε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους. Θα περιμένω άλλες δύο - τρεις μέρες και αν δεν γίνει κάτι θα αρνηθώ την έκταση στη Θέρμη και θα ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην ψηφίσουν στις εκλογές ανθρώπους που δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα επί δύο χρόνια.

Θέλουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Με εμένα δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο πέρα από αυτό. Εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ και γινόμαστε μεγάλη ομάδα, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε την υγεία μας και το χρόνο μας. Στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρειο Ελλάδα το 80% είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μέσα σε δύο χρόνια δεν μπορέσαμε να λύσουμε ούτε ένα θέμα του ΠΑΟΚ, ακόμη και με χρηματικά ανταλλάγματα.

Δεν ζητάμε ούτε χάρες, ούτε δώρα. Δεν πιστεύουν ότι είμαστε οργανωμένοι ως μία οικογένεια και υπάρχει έλλειψη τιμωρίας. Από τη στιγμή που η ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να χτίσω την ομάδα κάπου αλλού. Πρόσφατα κάποιοι φίλοι από τη Σερβία μου είπαν να τους δείξω μία έκταση με το δάχτυλό μου, για να μας τη δώσουν.

Πρόσφατα διαβάσαμε μία έρευνα, όπου τονίζεται ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι πολύ ψηλά ως καλύτεροι οπαδοί. Ο κόσμος πονάει το ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά τα γήπεδα είναι άδεια, επειδή δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Θέλουμε να χτίσουμε ένα αθλητικό κέντρο και σήμερα σε αυτό περπατούν αγελάδες.

Όλοι θυμόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα στρατηγικό ρεζερβουάρ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα πορευόμαστε προς μία μεγάλη ομάδα. Στο σχολείο δεν μου άρεσε να παίρνω χαμηλούς βαθμούς. Πάντα προσπαθούσα για το «άριστα». Έτσι αντιμετωπίζω και τις επιχειρήσεις μου, το καλύτερο επεδίωκα και όταν κατέβαινα στις εκλογές. Εδώ ο στόχος μου είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ νούμερο ένα. Όλες οι ομάδες έχουν ιστορία, το σεβόμαστε, ο ΠΑΟΚ όμως δικαιούται περισσότερα στο μέλλον
".

Για τους οπαδούς: «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι είχα σκεφτεί αρκετά την ανακοίνωσή μου προς τους οπαδούς. Λες και προέβλεπα και τους ζητούσα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, να φέρονται με ανοχές, να μη καθοδηγούνται από συναίσθημα, για να μην αρρωστήσει το μυαλό μας».

Για την υπόθεση των χρεών: «Όταν στη Σοβιετική Ένωση ήμασταν περιορισμένοι πίστευα ότι καλύτερο και πιο δίκαιο λαό από τον ελληνικό δεν θα βρεις. Αυτό μας εξηγούσαν στη Σοβιετική Ένωση. Ανακάλυψα ότι πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο λαό, λέμε ένα, σκεφτόμαστε το άλλο και κάνουμε το τρίτο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χρέη. Έχω μία αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν δεν θέλετε μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μία ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης.

Μία ομάδα που θα παίζει με τις καλύτερες ομάδες. Αυτά τα λεφτά, που δεν θέλουν να τα πάρουν, ας τα επενδύσουμε στην ανακαίνιση της Τούμπας. Μετανιώνω που έχασα δύο χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη προς το δημόσιο. Εγώ πίστεψα και άρχισα να ξεπληρώνω αυτά τα χρέη. Δεν πρέπει να πιστεύεις κανέναν και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα. Στη Ρωσία όταν κάνεις κουβέντες έχεις σοβαρές ευθύνες. Εδώ η κατάσταση είναι αρκετά ανησυχητική. Όσοι θέλουν να βεβαιωθούν κατά πόσο κάνω αυτό που λέω, θα πω ότι ποτέ δεν λέω λόγια για τα οποία δεν θα ευθύνομαι. Ότι λέω το κάνω».

Μία απάντηση συνηθισμένη, ναι βέβαια, θα δούμε. Με το Μαξίμου συζητάμε για δύο θέματα. Δεν γίνεται να λέμε για χρέη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Αν θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει τότε να μπούμε σε συνεργασία. Στη Ρωσία έχουμε επιχειρήσεις που από το 1999 δεν πληρώνουμε τίποτα και συνεχίζουν κανονικά.

Εδώ υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που βάζουν φρένο στον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο θέμα που συζητάμε είναι η σύνταξη των ομογενών. Είναι αδιανόητο στην Ευρώπη να μην τηρούνται κάποια ανθρώπινα δικαιώματα. Εγώ είμαι ένας Έλληνας πολίτης με όλα μου τα δικαιώματα. Στη σταδιοδρομία μου έχω πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ γι αυτό απαιτώ να με ακούσουν
».

Για την τιμωρία από την ΕΠΟ: «Δεν έχω ακούσει κάτι, από εσάς το μαθαίνω. Μείον τρεις βαθμούς από που; Αν αφορά τα πλέι οφ τότε η αντίδρασή μου θα είναι πολύ σκληρή. Αν δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σωστά, τότε θα πληρώνουμε πρόστιμα και αγωνιζόμαστε κεκλεισμένων των θυρών. Αν μας αφαιρέσουν τρεις βαθμούς, όμως, τότε πρέπει να κάνουμε την έρευνά μας και να δούμε ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι γι αυτό;».

Αν μετάνιωσε που μπήκε στον ΠΑΟΚ: «Το θέμα είναι ότι η απόφαση να πάρω τον ΠΑΟΚ δεν πάρθηκε προ διετίας. Αφού με βλέπετε πως κυκλοφορώ με το σήμα του ΠΑΟΚ, το κάνω για να δουν όλοι πως ποτέ δε μετανιώνω. Σε κάθε περίπτωση θέλω να είμαστε οι καλύτεροι. Επειδή αυτά που είδα εγώ και θεωρούνται καλύτερα στην Ευρώπη θέλω να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Γι' αυτό λυπάμαι που χάνω χρόνο. Λεφτά κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Πριν δύο χρόνια ήμουν 53, τώρα 55 και περπατάω πιο αργά απ' ό,τι πριν. Δε θα ήταν καλύτερα να είχα τώρα ένα ωραίο πάρκινγκ, ένα ωραίο περιβάλλον; Λέω ότι πρέπει να είμαστε αντάξιοι Πολύ πρόσφατα κατάλαβα ότι η καρδιά του ΠΑΟΚ γράφει εδώ.

Γι' αυτό από εδώ δε γίνεται να φύγω. Πρέπει απλώς να κάνουμε ριζική ανακαίνιση για να ανταποκρίνεται σε στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Από πάνω πρέπει να κλείσουμε το γήπεδο και κάπου αλλού να χτίσουμε βάσεις, δεύτερο γήπεδο, κέντρο αποκατάστασης. Θέλω να αγοράσω γη και να χτίσω μία αθλητική βάση. Όταν σε άλλες χώρες λέω ότι αυτό δεν μπορώ να το πετύχω εκπλήσσονται. Γι' αυτό θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με δυναμώνουν. Υπάρχει μία παροιμία. Ο γάιδαρος που έπεσε στη λάσπη κάνει πιο δυνατό τον ιδιοκτήτη του, επειδή αυτός πρέπει να βγάλει τον γάιδαρο από τη λάσπη
.

Αν έχει εντοπίσει τα προβλήματα της ομάδας: «Ναι αλλά είναι κάποια θέματα στα οποία δεν μπορώ να αναφερθώ. Κάτι θα ακούσετε, κάτι θα το κάνουμε πολύ διακριτικά. Κάποιους θα προσλάβουμε, με κάποιους θα κάνουμε διάλογο. Αύριο θα λύσω το διοικητικό συμβούλιο. Το διοικητικό συμβούλιο που δε δουλεύει σωστά πρέπει να λυθεί. Θα ζητήσω να συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο δύο άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς».

Αν αναζητεί προπονητή: «Θα ήταν παράλογο να συζητάμε σήμερα για προπονητή, αφού έχουμε προπονητή. Το θέμα είναι ότι στον τελικό έγιναν λάθη από εμένα, από τον προπονητή, από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, επειδή εμείς πιστεύαμε ότι ο κύριος στόχος μας ήταν να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Νικήσαμε σε εκείνο το παιχνίδι και πέσαμε συναισθηματικά. Ακόμη και οι οπαδοί φερόντουσαν σαν να παίζαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δεν μπορούσε να μην έχει επίδραση στους παίκτες. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι φταίει ο προπονητής και πρέπει να τον διώξουμε».

Αν θα συμμετέχει ο ίδιος στο νέο διοικητικό συμβούλιο: «Δεν είναι ανάγκη να είσαι πρόεδρος για να διοικείς. Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας από τους πιο φτωχούς ανθρώπους, επειδή δεν μου ανήκει τίποτα. Όλα ανήκουν στα παιδιά και στη γυναίκα μου. Και ο ΠΑΟΚ επίσης ανήκει στα παιδιά μου 50-50.

Μου αρέσει που είναι ενεργοί και συμμετέχουν στα κοινά του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι από του χρόνου στο Λονδίνο θα κάνουν μαθήματα αθλητικού μάνατζμεντ. Θα προσπαθήσω να έρθω σε συμφωνία με τις μεγαλύτερες ομάδες για να εκπαιδευτούν. Θέλω ένας από τους γιους μου να δέσει τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και να πεθάνω με αυτή τη φανέλα
».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.653.354.351.801.651.111.21.89
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.151.954.501.701.75
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.901.803.2517.00

Σχολιασμός

50 σχόλια:

στις 01/05/2014 01:30
fanatiko paoki makari na pane ola kala (gamw ta lefta tou !! )

στις 01/05/2014 01:40
μπουγατσομαλακεs με τυρι του χρονου θα κανετε παρεα με τον Αρη και τον Ηρακλη

στις 01/05/2014 01:49
Εισαι θεος μεγαλος μακαρι να σε ειχα θείο ρε σαβιδη αλλα μου φτανι που εισαι προεδος της ομαδας μου

στις 01/05/2014 02:03
σαββιδη ηρεμησε

στις 01/05/2014 02:04
το ξεφτιλισες

στις 01/05/2014 02:10
πρωτα σκεψου και μετα μιλα για την ομαδα και που δινεις τα λεφτα σου

στις 01/05/2014 02:26
gia to peos eiste re den pate pouthena me tetoio proedro kwlopontio!

στις 01/05/2014 02:40
ναι την ειδε καποιος τωρα αντι να σκεφτει πως να βοηθησει την ομαδα να φυγει αυτος όχι οι παιχτες.ακουσε εκει..

στις 01/05/2014 02:44
δε τα θελει τα λεφτα ο παοκ ανθρώπους που αγαπανε την ομαδα θελει και όχι που να την πληγωνουν. αυτό φαινετε και εξω εξαλλου

στις 01/05/2014 03:37
an exeis arxidia pes oti rixneis thn omada na deis poy tha se steiloun kai kala tha se kanoun kiolas.apo logia ola magkia eisai rixe lefta an thes na xtypiseis ton gayro k ase ton prologo stelara 24 mas douleueis ton vlepeis san sotira?

στις 01/05/2014 09:55
Στα @@ μας χαρη θα κανεις στο ποδοσφαιρο αν ριξεις αυτη την ομαδα στην Γ . Εκει πρεπει να παιζεις με τους αουγκανους οπαδους και τα σαπακια ξυλοκοπους για παικτες, για να παιζουν με χωρια ειναι

στις 01/05/2014 10:43
αμα εχεις αρχιδια καντο και μετα θα δεις ξυλο που θα φας απο τους παοκτσηδες

στις 01/05/2014 10:44
δεν παει καλα αυτος ολο λογια και μαλακιες λεει

στις 01/05/2014 10:45
υποσχεθηκε μεγαλες μετταγραφες και τωρα λεει γ για να σβηστουν τα χρεη

στις 01/05/2014 11:13
lamogio wra na se steiloume ap'ekei poy irthes.

στις 01/05/2014 11:21
Ο Ολυμπιακος να ειναι καλα, η Νεα Δημοκρατια, το Πασοκ, η Χρυση Αυγη και ο Σεραφειμ.

στις 01/05/2014 12:15
Μας γαμησες εμπλεξες την πουτσα με την βουρτσα ....καλα τα πηγαινες τωωωωραααααα σκατα και αποσκατα!!!

στις 01/05/2014 12:32
ναι ρίξτην στην Γ στην καραπουτσακλαρα μας σαββιδη

στις 01/05/2014 13:02
sta arxidia mas

στις 01/05/2014 13:37
oloi pou apadate apo katw kai lete th gnwmh sas thn rwtise kanenas?

στις 01/05/2014 14:05
Λεει πειτε τη γνωμη σας.......αν σε ενοχλει μην τις κοιτας

στις 01/05/2014 14:25
να πας από κει που ξεφύτρωσες σαββίδη... δεν νομίζω πως ούτε οι παοκτζήδες έχουν ανάγκη έναν τέτοιον διπρόσωπο πρόεδρο

στις 01/05/2014 14:25
@

στις 01/05/2014 14:36
Για τους οπαδούς: «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι είχα σκεφτεί αρκετά την ανακοίνωσή μου προς τους οπαδούς. Λες και προέβλεπα και τους ζητούσα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, να φέρονται με ανοχές, να μη καθοδηγούνται από συναίσθημα, για να μην αρρωστήσει το μυαλό μας....και τους άσχετους τους μπράβους τα ψαρια τα χιλιάδες καπνογόνα ποιος τα έβαλε μέσα στο γήπεδο εξυγιαντή σαββίδη?

στις 01/05/2014 14:51
PERASTIKA PAOKIA.ARGA H GRHGORA THA EVGAINAN TA XOUGIA TOU PROS TA EKSW!!

στις 01/05/2014 14:55
re zwa afou dn mporei na epndhsei me xreh vrwmozwa oloi milate poustaria!savidh mazi sou eimaste

στις 01/05/2014 15:57
λογια απειλες και τρομοκρατεια.δεν πας μπροστα ετσι. λιγο ενημερωση και μορφωση για ένα καλυτερο αυριο για ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο.

στις 01/05/2014 16:03
milane kai oi poylimenoi ellines poy dialeksan omades toy katestimenoy poy poylane magkia apo makria kai fysika exoyn ena dyo sinthimata,,ti n ta kanoyn aloste exoyn mazi toys oloi tin kolokoyltoyra toy glyfti poy toys dioiki mia to kokali mia ton bardinogianni mia to pasook k mia tin nd den eiste ellines o megas aleksandros tha sas eixe gia t foria glyftes ton ploysion

στις 01/05/2014 17:52
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

στις 01/05/2014 18:19
aa arxisameeeee...re giotades kala pou iparxete kai gelaw me tin psixi m..olo logia kai papatzes kai ekei p les oti siga siga ftiaxnoun oi omades....mpaaaammm..pame g ethniki

στις 01/05/2014 18:21
bravo savidi omadara tha kaneis..se 5-10 xronia borei na vgite kai ch.l...kalitera pese periferiako pare kai ton vazelo mazi kai meta tha trexei i barca na kriftei..x0xa0xa0xa0 a re gelioi

kaneis dn exei arxidia na rixei xrima na kanei omada oloi apo tin pisw porta ta kanete ola giafto tha eiste sto pato panta!

στις 01/05/2014 18:26
vlaka delirioym sta arxidia m afta p les..n m emena kai to pasok kai i nd kai oloi..sta arxidia m kai to protathlima stimena einai ola..kai i omada s steinei siga o savidis mn einai apofoitos ekklisiastikis sxolis..oloi mounia einai...emena me noiazei oti opoios kai an einai proedros ston olympiako rixnei xrima fernei wraious paixtes sas gamaw kai stin evrwpi tous klanw ta arxidia omws pernw apotelesmata eimai kathe xrono exw kataferei name ssevonte eidika ta teleftea xronia kai parakolouthw mono evropi..esi mizeriazeis kai asxoleise me mlkies..i mpala einai mpala kai i politiki politiki..ama ta blekeis blextikes...koita na diaskedazeis kai ta ksexniese kai sta arxidia m pios ta konomaei oute gipedo dn paw..xasw kerdisw allos konomaei egw mono diaskedazw..ara mn asxoleiste me mlkies

στις 01/05/2014 19:26
βρε αει γαμησου ποντιακη πουσταρα που ηρθες να επενδυσης στην ελλαδα αρχιδι του συστηματος ολο παραμυθι και χαβαλε ...πηγαινεται παρε και τον αλαφουζο που γεινατε και κολητοι και αμτε γαμηθειται επειχιρηματιες της πουτσας

στις 01/05/2014 20:11
gia na peftoun oi omades stin g ethniki kai na katharizoun apo ta xeri eftase i Ellada edw pou eftase.kai sto telos ta gamisiatika tou paok tis aek kai tis kathe omadas ta plirwnei o kathe ellinas.alla ntavatziliki panta kai dilwseis.poutsa mpala k trampala...

στις 01/05/2014 20:27
Γαμω τη ρωσικη μαφια του βορρα

στις 01/05/2014 21:45
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ.

στις 01/05/2014 21:46
ΣΠΡΑΦΚΑ...

στις 01/05/2014 22:47
loipon epeidi akouo diafores malakies o proedros tou paok einai o vrizas kai oxi o savidis ok gege aaa kai oso afora auto pou leei sta arxidia sas exei arxidia kai oti thelei an pei na pesoume as pesoume alla o olimpiakos tha ginei 3eftila

στις 02/05/2014 01:10
Rikston sta arxidia mas ti mas to les pesta mono stou boulgarous tou kologiftous se autous tous bromiarides tou podosferou pou kseftilisane to eleniko podosfero mono mangia klania ke kantaifi iste tipota alo eki sas aksizi me ta xoria na pezete ke na malonete me autes tis malakies pou kanete na doume ke mis ligo ka8aro eliniko prota8lima min paraponisaste paokakia ta 8eli o kolo sas ke ta kani ke opos lei i parimia i mangkes prironte 8elete na pate ke campion haha me auta pou kanete ke exete ton sabidi proedero pou sas gamise anapoda ke sas soulebi psilo gazi sas lipame paokia krima tin omada sas tin kanate gia to peos eilikrina sas lipame ante giaaaaa !!!!!!

στις 02/05/2014 01:18
http://m.youtube.com/watch?v=ZJLaMJoR9T4

στις 02/05/2014 06:54
Μην ξεχνας τα δικα σας καρακιοζιλικια περσι και φετος ακομα φιλε παναθηναικε.

στις 02/05/2014 07:06
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B1_%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC_%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85

να θυμομαστε και τι καταφέραμε σαν Ελληνικο Ποδοσφαιρο..

στις 02/05/2014 14:46
twra ma8an oloi peftw katigwria k dn plirwnw pou eisai re megali omada me tn megalo proedro k tn megalo prwponoti pou mas ta preizate apo to kalokairi xaxax twra k i Γ MIA XARA SAS FAINETE ala oute gia ekei dn eiste zwa mono gia aoua

στις 02/05/2014 16:16
O paok exei paixtes alla den exei omada kai me tetoion proedro malaka pos tha paei mprosta.Den leo oti oi alloi den einai malakes alla autos to exei gamisei me tis paparies tou

στις 02/05/2014 18:00
Πού και πού του ξεφεύγει και καμιά αλήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Μετά την ισοπαλία με το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, το νέο παραλήρημα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχε και μερικά ψήγματα της… πραγματικότητας. «Θέλουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Με εμένα δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο πέρα από αυτό. Εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ και γινόμαστε μεγάλη ομάδα, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε την υγεία μας και τον χρόνο μας», είπε ο Σαββίδης και παραδέχθηκε ότι δεν είναι σε μεγάλη ομάδα.

στις 02/05/2014 18:00
Από τη στιγμή που η ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να χτίσω την ομάδα κάπου αλλού. Πρόσφατα κάποιοι φίλοι από τη Σερβία μου είπαν να τους δείξω μία έκταση με το δάχτυλό μου, για να μας τη δώσουν», δήλωσε ο Σαββίδης. Δηλαδή μας απειλεί ότι μπορεί να πάει τον ΠΑΟΚ στη Σερβία…

στις 02/05/2014 18:01
Τρέμουμε μη χάσουμε το κελεπούρι.

στις 02/05/2014 18:02
Ο Σαββίδης προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και αφού διασύρθηκε ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου, του ήρθε η επιφοίτηση του… Αγίου Πνεύματος. «Το θέμα είναι ότι στον τελικό έγιναν λάθη από εμένα, από τον προπονητή, από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, επειδή εμείς πιστεύαμε ότι ο κύριος στόχος μας ήταν να περάσουμε τον Ολυμπιακό

στις 02/05/2014 18:02
Στις αρχές της σεζόν εκτός από το πρωτάθλημα που είχε για… σίγουρο, άρχισε να μιλάει περί κατάκτησης του Champions League και μας έδειχνε πού θα βάλει την κούπα. Προς το παρόν έχει μόνο την κούπα του καφέ κι αυτός είναι πικρός, διότι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τα βάλει.

στις 02/05/2014 18:03
Γατάκιαααααααα

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: