Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 19:12
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο Περιστέρι, με τους «πράσινους» να παίρνουν προβάδισμα στο 18’ με γκολ του Αμπέιντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56’ με τον Ταυλαρίδη. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Αναστασίου, λόγω αποχώρησης του Λαγού.

Δεν είχε νικητή η πρεμιέρα των φετινών πλει-οφ, καθώς Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα.

Οι «πράσινοι» παίζοντας με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Αμπέιντ στο 18’, ενώ είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Πέτριτς στο 47’ για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Στο 55’ ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ταυλαρίδη, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πέτριτς έχασε νέο τετ-α-τετ για να ξαναδώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Τσενάμο να σώζει την ομάδα του.

Στο 62’ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ζέκα και στο 79’ η ομάδα του Αναστασίου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο τραυματίας Λαγός δεν μπορούσε να συνεχίσει κι ενώ ήδη ο Έλληνας τεχνικός είχε «κλείσει» τις αλλαγές του με την είσοδο του Μπεργκ αντί του Πέτριτς αλλά και τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των Αμπέντ (30’) και Ατζαγκούν (54’).

Ο Ατρόμητος ανέβηκε μετά την ισοφάριση και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Καπίνο να νικάει τον Ναπολεόνι στο 72', ενώ στο 86' ο Κουτρουμπής έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Παπαδόπουλου!

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό και να παραμείνουν προσωρινά στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (74’ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57’ Ναπολεόνι)

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30’ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54’ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πέτριτς (65’ Μπεργκ)

Η βαθμολογία των πλέι οφ (ένας αγώνας):


1. Παναθηναϊκός 3
2. Ατρόμητος 3
3. ΠΑΟΚ 2*
4. Αστέρας Τρίπολης 0*

* Ματς λιγότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.