Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νέα γκέλα ο Ολυμπιακός Βόλου, με ανατροπή ο Φωστήρας (video)

Football League: Νέα γκέλα ο Ολυμπιακός Βόλου, με ανατροπή ο Φωστήρας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 18:00
Πέμπτη συνεχόμενη γκέλα για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Αιγινιακό εκτός έδρας και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση μαζί με Κέρκυρα και Ηρακλή Ψαχνών, έχοντας ωστόσο παιχνίδι περισσότερο. Με ανατροπή ο Φωστήρας, 2-1 τα Χανιά στον Ταύρο.

Δεν λέει να… συνέλθει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος παρότι μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα των πλει-οφ κόντρα στη Κέρκυρα (2-1), δεν έχει καταφέρνει να κερδίσει στα επόμενα πέντε παιχνίδια, καθώς έμεινε ισόπαλος 0-0 με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Παντελή πέρασε στη 2η θέση με 11 βαθμούς ισοβαθμώντας προσωρινά με Κέρκυρα και Ηρακλή Ψαχνών, οι οποίοι όμως έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη ο Φωστήρας κατάφερε να πάρει τη 2η νίκη του στα πλει-οφ, καθώς κέρδισε με ανατροπή τα Χανιά (2-1) στον Ταύρο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για την άνοδο.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Λουκίνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, αρχικά με πέναλτι του Σμυρλή στο 7’, ενώ στο 84’ ο Μουστόγιαννης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον «Φονέα» ο οποίος έφτασε τους 8 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Φωστήρας - Χανιά 2-1
(7’ πεν. Σμυρλής, 84’ Μουστόγιαννης / 4’ Λουκίνας)

Ηρακλής - Κέρκυρα (18.00)
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (18.00)

Η βαθμολογία:

1. Νίκη Βόλου 12 *
2. Κέρκυρα 11 *
3. Ηρακλής Ψαχνών 11 *
4. Ολυμπιακός Βόλου 11
5. Αιγινιακός 9
6. Φωστήρας 8
7. Χανιά 7
8. Ηρακλής 5 *

* ένα παιχνίδι λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.