Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Δεν έβγαλα τον Αλόνσο λόγω… Λίβερπουλ»

Αντσελότι: «Δεν έβγαλα τον Αλόνσο λόγω… Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 01:14
Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να δώσει απάντηση για το γεγονός ότι δεν προφύλαξε τον Τσάμπι Αλόνσο μετά το 3-0 της Ρεάλ (με αποτέλεσμα ο Ισπανός να δει τη κίτρινη και να χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ), με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πως ο λόγος ήταν… ο χαμένος τελικός της Κωνσταντινούπολης με τη Λίβερπουλ!

Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν ο μεγάλος άτυχος στον θρίαμβο της Ρεάλ επί της Μπάγερν (4-0), καθώς ο Ισπανός χαφ είδε την κίτρινη κάρτα στο 38’ όταν όλα είχαν κριθεί (το σκορ ήταν στο 3-0) και έτσι θα χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι ή την Ατλέτικο.

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε φυσικά να δώσει απάντηση για το γεγονός ότι δεν προφύλαξε τον Ισπανό χαφ με τον να τον αποσύρει από το παιχνίδι, με τον Ιταλό να δίνει μια αποστομωτική απάντηση, καθώς παρέπεμψε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με την Λίβερπουλ το 2005, όπου η ομάδα του (Μίλαν) έχασε το τρόπαιο παρότι προηγήθηκε με 3-0:

«Να βγάλω αλλαγή τον Τσάμπι Αλόνσο στο 3-0; Το ματς δεν είχε τελειώσει και προσωπικά έχω χάσει έναν τελικό όπου η ομάδα μου προηγούνταν με 3-0…» δήλωσε ο Αντσελότι ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει εκείνο το εφιαλτικό βράδυ για τη Μίλαν απέναντι στην Λίβερπουλ, στην οποία μάλιστα αγωνίζονταν ο Ισπανός χαφ της Ρεάλ!

«Να κερδίσουμε για τον Τσάμπι»

Ο Ιταλός τεχνικός στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη του πως το μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο δεν ήταν για κίτρινη, ενώ δήλωσε πως η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τρόπαιο για τον Ισπανό χαφ:

«Δεν νομίζω ότι ήταν μαρκάρισμα για κίτρινη. Είμαστε απογοητευμένοι για τον παίκτη, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και γι‘ αυτόν».

Για το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό: «Ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο μπορείς να πετύχεις μόνο όταν κάνεις άριστη εμφάνιση. Και εμείς τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό που η ομάδα έφτασε στον τελικό μετά από τρεις αποκλεισμούς στα ημιτελικά. Κάναμε τα πάντα σωστά και πετύχαμε ένα αποτέλεσμα σαν αυτό».

Για το ποια ομάδα διαλέγει για τελικό: «Δεν ξέρω ποια ομάδα προτιμώ στον τελικό. Από την μια πλευρά βρίσκεται η Τσέλσι που έχει μεγάλη εμπειρία και από την άλλη η ενθουσιώδης Ατλέτικο που «πεινάει» για διακρίσεις».

Για τον Πεπ: «Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Η φιλοσοφία του Γκουαρντιόλα θα συνεχιστεί γιατί αποφέρει πολλά αποτελέσματα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.