Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Έτοιμοι Τέρι και Αζάρ, δεν παίζει ο Τσεχ»

Μουρίνιο: «Έτοιμοι Τέρι και Αζάρ, δεν παίζει ο Τσεχ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 00:47
Έτοιμοι να αγωνιστούν στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο είναι οι Έντεν Αζάρ και Τζόν Τέρι, όχι όμως και ο Πετρ Τσεχ, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει του επαναληπτικού με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τζον Τέρι και ο Έντεν Αζάρ έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού τους, όχι όμως και ο Πετρ Τσεχ παρά τη συμμετοχή του στην προπόνηση της Τρίτης.

«Ο αρχηγός μας (σ.σ. Τέρι) παίζει στο ίδιο επίπεδο, όπως έπαιζε στην Τσέλσι όταν ήμουν εδώ το 2007. Αξίζει περισσότερα από όσα του έχει δώσει το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας χάσει ημιτελικούς και έναν τελικό (το 2012). Φυσικά θα ξεκινήσει αύριο» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Για τον Αζάρ και τη συμμετοχή του Τσεχ στην προπόνηση: «Ο Αζάρ είναι έτοιμος. Θα είναι δική μου επιλογή για το αν θα ξεκινήσει, όμως είναι έτοιμος. Ο Τσεχ, προφανώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες μας, τιμωρημένοι, τραυματίες και αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, συμμετείχαν στην προπόνηση».

Για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο: «Είναι μία καλή ομάδα που αμύνεται σωστά, σκοράρει και αγωνίζεται με αντεπιθέσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συμμετέχει στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν λέω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και μόνο ότι έχει μπει σφήνα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι κάτι εκπληκτικό».

Για τον τελικό της Λισαβόνα, ο Πορτογάλος τεχνικός αστειεύτηκε λέγοντας: «Μετά το ματς θα δούμε ποιος θα πάει στην Λισαβόνα. Εγώ θα πάω σίγουρα το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε και σαν ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Ατλέτικο: «Tο μέλλον μου είναι στην Τσέλσι και μόνο όταν λυθεί η συνεργασίας μας, θα σκεφτώ τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.