Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 00:00
Με δύο γκολ των Ράμος (16’, 20’) και Ρονάλντο (34’, 90’) η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την πρωταθλήτρια Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει το δέκατο Ευρωπαϊκό στον τελικό της Λισαβόνας. Χάνει τον τελικό ο Αλόνσο, ρεκόρ ο Ρονάλντο!

Αυτή η Ρεάλ δεν αστειεύεται! Η «βασίλισσα» έκανε… πλάκα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, την οποία κέρδισε με 4-0 στο Μόναχο και έτσι με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, δείχνοντας έτοιμη για το 10ο τρόπαιο!

Τα πάντα κρίθηκαν πολύ νωρίς, καθώς ο Σέρχιο Ράμος με δύο κεφαλιές στο 16’ και στο 20’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αντσελότι και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση για την Ρεάλ.

Η Μπάγερν πριν προλάβει να συνέλθει, δέχθηκε και 3ο γκολ στο 34’, με τον Ρονάλντο να νικάει τον Νόιερ και να φτάνει τα 15 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, «καταρρίπτοντας» την επίδοση του Λιονέλ Μέσι τη σεζόν 2011/12, αλλά και αυτή του Ζοσέ Αλταφίνι τη περίοδο 1962/63.

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ
Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο ημίχρονο, με την Μπάγερν να έψαχνε το γκολ της τιμής, ωστόσο αντί αυτού, δέχθηκε και 4ο, όταν ο Ρονάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Ρεάλ.

Έτσι η «βασίλισσα» μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα ημιτελικά, «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό της 24ης Μαΐου στη Λισαβόνα, όπου θα διεκδικήσει κόντρα στη συμπολίτισσα Ατλέτικο ή την Τσέλσι του Μουρίνιο το 10ο Ευρωπαϊκό στην ιστορία της.

Εκεί θα αγωνιστεί χωρίς τον Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από τον τελικό της διοργάνωσης.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84' Καζεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79' Ίσκο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.