Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για τον τελικό η Μπενφίκα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για τον τελικό η Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 00:00
Με γκολ των Γκαράι (3’) και Λίμα (84’) η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στο «Ντα Λουζ» και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ισοφάρισε προσωρινά με τον Τέβες (73') η «Γηραιά Κυρία», η οποία έχασε ευκαιρίες στο φινάλε για να φύγει με την ισοπαλία!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε η Μπενφίκα, η οποία κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στη Λισαβόνα και πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Τορίνο την επόμενη Πέμπτη (1/5).

Οι «αετοί» άνοιξαν το σκορ από τα… αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Γκαράι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η ομάδα του Ζεσούς ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε ακόμα μια καλή στιγμή με σουτ του Σουλεϊμάνι στο 11’. Από την άλλη, η Γιουβέντους ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, έχασε καλή στιγμή στο 54’ με τον Πογκμπά και στο 73’ ο Τέβες πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια (το 2009 κόντρα στην Πόρτο), ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ιταλούς!

Παρόλα αυτά η Μπενφίκα η οποία είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 84’ με ένα πανέμορφο γκολ του Λίμα, ενώ λίγα λεπτά, έχασε ευκαιρία για το 3-1, καθώς το σουτ του Μάρκοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους είχε δύο καλές ευκαιρίες στο φινάλε για να ισοφαρίσει σε 2-2, χωρίς όμως να τα καταφέρει, κάτι που σημαίνει πως θα καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς ώστε να πάρει την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στο «σπίτι» της.

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.