Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια η Μπενφίκα!

Πρωταθλήτρια η Μπενφίκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 01:37
Στην κορυφή της Πορτογαλίας επέστρεψε η Μπενφίκα, καθώς οι «αετοί» κέρδισαν με 2-0 την Ολανένσε και στέφθηκαν για 33η φορά πρωταθλητές Πορτογαλίας λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Με δύο γκολ του Λίμα σε διάστημα τριών λεπτών (57’, 60’) η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Ολανένσε και κατέκτησε και μαθηματικά το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της Μπενφίκα μετά το 2010 και το δεύτερο του Ζόρζε Ζεζούς στον πάγκο των «αετών», με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει πλέον ως στόχο να οδηγήσει ξανά την ομάδα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα να κάνει το «τρεμπλ» εντός των συνόρων.

Και αυτό διότι η Μπενφίκα θα διεκδικεί στον τελικό της 18ης Μαΐου κόντρα στη Ρίο Άβε το πρώτο της Κύπελλο Πορτογαλίας μετά από 10 χρόνια, ενώ οι δύο ομάδες ενδέχεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στον τελικό του Λιγκ Καπ, εφόσον οι «αετοί» κερδίσουν την Πόρτο στα ημιτελικά, καθώς η Ρίο Άβε έχει ήδη εξασφαλίσει το πρώτο εισιτήριο μετά τη νίκη της κόντρα στη Μπράγκα τον Φεβρουάριο!

Οι δρόμοι στη Λισαβόνα «πλημμυρισμένοι» από οπαδούς της Μπενφίκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.