Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γερμανία-Ολλανδία με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Γερμανία-Ολλανδία με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/10/2024 00:02
Στην «Allianz Arena» του Μονάχου, η Γερμανία φιλοξενεί την Ολλανδία για την 4η αγωνιστική του 3ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League Α του UEFA Nations League. Η Γερμανία και η Ολλανδία θέλουν να κάνουν βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισής τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ενώ ο απώτερος σκοπός τους είναι να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο άσος της Γερμανίας βρίσκεται στο 1,85** και το διπλό της Ολλανδίας εμφανίζεται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο κομβικό ντέρμπι Γερμανία – Ολλανδία τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα στα στατιστικά τους καθώς άνοιγαν κι έκλειναν κύκλους, αλλά η παράδοση των Γερμανών και δη στην έδρα τους είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να μείνει στην άκρη. Στον α' γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Στο γκρουπ συμμετέχουν επίσης η Βοσνία/Ερζεγοβίνη και η Ουγγαρία. Οι δύο πρώτες της κατάταξης προκρίνονται στα προημιτελικά, η 3η πάει σε μπαράζ παραμονής και η 4η υποβιβάζεται. Στις μεταξύ τους συναντήσεις η Γερμανία έχει 17 νίκες, 18 ισοπαλίες και 12 ήττες (89-79 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συγκλονιστικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές με πλούσιες αποδόσεις. Η Γερμανία θα επιδιώξει να εδραιώσει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο και βασίζεται στην έδρα της για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα μπροστά στην εξέλιξή της. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 βρίσκεται στο 2,95**.

Η Γερμανία μετά την πολύ καλή παρουσία της στο Euro 2024 είναι γεμάτη ενθουσιασμό για τη συνέχεια και τον επόμενο σταθμό στο ταξίδι της. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και οι παίκτες δείχνουν να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν ώστε να προχωρήσει στην ανανέωση του ρόστερ μετά τα αντίο παικτών όπως οι Μάνουελ Νόιερ, Τόνι Κρόοζ, Ιλκάι Γκιντογάν και Τόμας Μίλερ. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει κι άλλες απουσίες. Προέρχεται από ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη εκτός έδρας την Παρασκευή (11/10).

Η Ολλανδία βρίσκεται κι εκείνη σε παρόμοιο σημείο με τη Γερμανία όσον αφορά στο ότι προέρχεται από μια πολύ θετική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και προσπαθεί να χτίσει πάνω σε αυτήν. Βέβαια, η κριτική που ασκείται στον προπονητή Ρόναλντ Κούμαν είναι ισχυρή κυρίως γιατί η ομάδα του ως τώρα δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να επιβληθεί σε ομάδες πρώτης γραμμής σταθερά και με συνέπεια. Γι' αυτό και το ματς με τη Γερμανία χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό για τους οράνιε. Η Ολλανδία έπαιξε με την Ουγγαρία εκτός έδρας την Παρασκευή (11/10).

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Γερμανία εναντίον Ολλανδία, να αναφέρουμε ότι η Γερμανία δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα Τερ Στέγκεν, στους αμυντικούς Ράουμ, Χένριχς, Κοχ, στον χαφ Τζαν, στον μεσοεπιθετικό Μουσιάλα και στους επιθετικούς Χάβερτς, Φούλκρουγκ. Η Ολλανδία δεν έχει τους αμυντικούς Ακέ, Γιούριεν Τίμπερ, τους μέσους Κοπμάινερς, Σχάουτεν, ντε Γιόνγκ και τον φορ Βέγκχορστ.

Το στοίχημα στο UEFA Nations League ξεσηκώνει καθώς οι αγώνες των εθνικών ομάδων έχουν διαφορετική αίγλη και προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Η Γερμανία και η Ολλανδία θέλουν πολύ να κατακτήσουν το τρόπαιο για να επιβεβαιώσουν πως βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι και να αποκτήσουν μομέντουμ για τη συνέχεια.Η Γερμανία προσφέρεται στο 6,50** και η Ολλανδία στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ