Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα-Ιρλανδία με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ελλάδα-Ιρλανδία με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2024 00:16
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του 2ου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League Β του UEFA Nations League. Η Ελλάδα προέρχεται από ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Αγγλία εκτός έδρας και βασίζεται στην έδρα της για να πάρει ακόμη μια νίκη στην προσπάθειά της να ανέβει και πάλι κατηγορία. Η Ιρλανδία μετά τον αγώνα της στη Φινλανδία έχει μια νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Ο άσος της Ελλάδας προσφέρεται στο 1,83** και το διπλό της Ιρλανδίας βρίσκεται στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της σπουδαίας συνάντησης Ελλάδα – Ιρλανδία η Ελλάδα έχει σαφώς καλύτερα στατιστικά, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχτισε μια πολύ καλή παράδοση στο UEFA Nations League, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου ξεπέρασε με 2-0 την Ιρλανδία μέσα στο Δουβλίνο. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη της κατάταξης ανεβαίνει κατηγορία. Η δεύτερη παίζει play-off ανόδου. Η 3η play-off παραμονής και η 4η υποβιβάζεται. Στις 6 μεταξύ τους μονομαχίες η Ελλάδα έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία (8-1 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ελλάδα κλείνει αυτό το παράθυρο αγώνων για το UEFA Nations League με μια κομβική αναμέτρηση απέναντι στην Ιρλανδία. Βασίζεται στη δύναμη της έδρας της και στην ασφάλεια που νιώθει ως γηπεδούχος προκειμένου να κάνει τη διαφορά. Διότι ο στόχος της ναι μεν είναι να παλέψει για την άνοδό της στη League A, αλλά η διοργάνωση μπορεί να ανοίξει κι άλλο μονοπάτι προς το Μουντιάλ 2026, αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να περάσει σε αυτό μέσω της προκριματικής διαδικασίας. Την Πέμπτη, πάντως, σημείωσε μία εκπληκτική νίκη στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις, που την κράτησε μόνη πλέον στην κορυφή του ομίλου.

Η Ιρλανδία βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση της ποδοσφαιρικής της ταυτότητας. Είχε μια δύσκολη εκκίνηση με τον Χέιμιρ Χάλγκριμσον στον πάγκο της, αλλά στο εσωτερικό της υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρει τον δρόμο της. Έτσι, η προτεραιότητά της για το ματς με την Ελλάδα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που την ξεπέρασε σχετικά άνετα στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς. Την Πέμπτη βρέθηκε να χάνει στο 17’ από τη γηπεδούχο Φινλανδία, όμως με γκολ στο 57’ και το 88’ σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της (2-1) σε 9 ματς στο Nations League.

Με το στοίχημα στο UEFA Nations League να βρίσκεται στο απόγειό του, η Ελλάδα και η Ιρλανδία ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να συνεχίσουν να χτίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού αμφότερες βρίσκονται στα πρώτα στάδια μιας καινούριας προσπάθειας. Το goal/goal πληρώνει 2,30** με το no goal να τοποθετείται στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Ελλάδα εναντίον Ιρλανδία, να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα δεν υπολογίζει στον μέσο Μπουχαλάκη και στον βασικό επιθετικό Ιωαννίδη. Η Ιρλανδία δεν έχει τους έμπειρους αμυντικούς Κόουλμαν, Ο' Ντάουντα, Ντόχερτι, τους μέσους Μπράουν, Σμόλμποουν και τον επιθετικό Ρόμπινσον.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το ημίχρονο/τελικό: 1/1δίνεται στο 3,30** (από 3,00), ενώ το αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου: Ελλάδα ανεβαίνει στο 2,85** (από 2,60) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.