Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Nations League!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2024 00:05
Την Ιρλανδία υποδέχεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Εθνικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League Β του Nations League.

- Build A Bet* στο Ελλάδα – Ιρλανδία!

«Γαλανόλευκη» υπεροχή

Ακόμα τρεις βαθμούς θέλει να προσθέσει απόψε στο… σακούλι της η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει πρώτη και αήττητη στο 2ο όμιλο της League B του Nations League. Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από μία ιστορική επικράτηση στο Λονδίνο (2-1) επί της Αγγλίας και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια του έχει δείξει την ανωτερότητα της. Οι… βάσεις για την άνοδο στην League B έχουν μπει και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει αρκετά ικανή για να καταφέρει τον στόχο της. Στα αγωνιστικά, πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ εκτός μένει ο Κουλιεράκης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Την πρώτη της νίκης στον όμιλο πανηγύρισε και η Ιρλανδία την περασμένη Πέμπτη. Η ομάδα του Χάλμγκριμσον μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Φινλανδίας αλλά τα γκολ των Σκέιλς και Μπράντι έδωσαν τους τρεις βαθμούς και την έβαλαν ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης. - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ελλάδα - Ιρλανδία!

Η «παράδοση»

Τέσσερις φορές έχει καταγράψει η προϊστορία πως έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν Ελλάδα και Ιρλανδία, με την «γαλανόλευκη» να μετρά μόνο νίκες. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2012 στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Με γκολ του Χολέμπας η Ελλάδα επικράτησε και άνοιξε τον… λογαριασμό κόντρα στους «πράσινους». Πέρσι καταγράφονται άλλες δύο κόντρες, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια και 2-0 στο Δουβλίνο. Η τελευταία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το «διπλό» (2-0) ξανά στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας χάρις στα γκολ των Ιωαννίδη και Τζόλη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ