Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
3/10/2024 00:04
Ακόμα μία σπουδαία βραδιά με πολλά και πανέμορφα γκολ (27 στο σύνολο) και πολλές εκπλήξεις προσέφερε η δεύτερη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπενφίκα, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Άστον Βίλα έκαναν το 2Χ2 στη διοργάνωση, με τους «αετούς» να στήνουν... πάρτι στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας 4-0, ενώ οι «κόκκινοι» δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της Μπολόνια με 2-0. Η Γιουβέντους από την άλλη σε ένα τρομερό ματς στη Λειψία επικράτησε 3-2 επιστρέφοντας από το εις βάρος της 2-1 και βρίσκοντας δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο αν και αγωνιζόταν παίκτη λιγότερο!

Η Άστον Βίλα ήταν όμως που πέτυχε μία από τις νίκες της βραδιάς, αφού 42 χρόνια μετά την προηγούμενη συνάντησή τους στον τελικό της διοργάνωσης, επικράτησε ξανά της Μπάγερν Μονάχου, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-0.

Στον αντίποδα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη φορά δεν είχε άσο στο... μανίκι της όπως στην πρεμιέρα με τη Στουτγκάρδη και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λιλ στη Γαλλία με το αήττητο 17 μηνών που είχε «χτίσει» στη διοργάνωση να είναι αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ τη νίκη πανηγύρισε και η Κλαμπ Μπριζ που επικράτησε 1-0 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία με τρομερή γκολάρα του Χρήστου Τζόλη.

Την ίδια ώρα η Μονακό γυρνούσε από την... κόλαση στο «Μάξιμιρ» όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στα ματς που άνοιξαν την αυλαία σήμερα, η Φέγενορντ έπαιξε τα... ρέστα της και δικαιώθηκε χαλώντας τη γιορτή της Χιρόνα κι επικρατώντας 3-2 μέσα στην Ισπανία και η Αταλάντα δεν είχε κανένα θέμα να νικήσει εύκολα με 3-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας.

Δείτε τη βαθμολογία της League Phase ΕΔΩ

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα ματς της βραδιάς


Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αταλάντα 0-3



Χιρόνα - Φέγενορντ 2-3



Άστον Βίλα - Μπάγερν Μονάχου 1-0



Λειψία - Γιουβέντους 2-3



Λίβερπουλ - Μπολόνια 2-0



Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0



Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0



Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μονακό 2-2



Στουρμ Γκρατς - Κλαμπ Μπριζ 0-1



Όλα τα γκολ της βραδιάς σε ένα βίντεο



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.