Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που υπήρξα προπονητής του Ολυμπιακού»

Καρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που υπήρξα προπονητής του Ολυμπιακού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/10/2024 20:12
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της αυριανής αναμέτρησης της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε τιμή του το γεγονός πως υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού, λέγοντας πως σε γενικές γραμμές στηρίζει ακόμα την ομάδα του Πειραιά, αλλά όντας προπονητής της Μπράγκα πλέον στόχος του είναι μόνο η νίκη στο Φάληρο, όπου περιμένει τους «ερυθρόλευκους» διαφορετικούς σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Λυών.

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπράγκα:

Για τη θητεία του στην Ελλάδα και το τι περιμένει: «Καλησπέρα (στα ελληνικά). Αρχικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου. Ήμουν ένας από τους λίγους προπονητές που δεν γιούχαραν οι φίλαθλοι, καθώς δεν είχαμε κόσμο. Θεωρώ πώς ήταν θέμα τακτικής με τη Λυών και νομίζω θα γυρίσει στο 4-2-3-1 που συνηθίζει».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και την Πόρτο που ακολουθεί: «Όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα. Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη».

Για το αν θα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Εγώ για τον αγώνα αυτόν ήρθα. Ήμουν στον τελικό υπέρ του Ολυμπιακού. Εννοείται πώς σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ. Αλλά είμαι εδώ για να νικήσουμε».

Για την παρουσία του στον τελικό του Conference League και το τρόπαιο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός: «Στην αρχή ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Βλέποντας όμως τις αλλαγές, μετά ήμουν πεπεισμένος (για τον τίτλο)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.