Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καρδιοχτύπησε» κόντρα στον… Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καρδιοχτύπησε» κόντρα στον… Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 00:22
Τα… χρειάστηκε κόντρα στη Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα, με τους Βάσκους να παίρνουν προβάδισμα μέσα στο «Καμπ Νου» με γκολ του Αντούριθ (50’), ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» γύρισαν το ματς μέσα σε δύο λεπτά (2-1) χάρη στα γκολ των Πέδρο (72’) και Μέσι (74’).

Μετά από τρεις καταστροφικές ήττες, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε δύσκολα με 2-1 τη Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» και μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον εξαιρετικό Ιραϊθόθ ο οποίος κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Από την πλευρά της η Μπιλμπάο «χτυπούσε» μέσω αντεπιθέσεων και θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στο 30’ όταν ο Αντούριθ σημάδεψε με ψαλιδάκι το δοκάρι του Πίντο!

Ωστόσο στην επανάληψη, ο Ισπανός δεν αστόχησε ξανά, «γράφοντας» το 1-0 για την Μπιλμπάο στο 51ο λεπτό!

Στις εξέδρες του «Καμπ Νου» έκαναν την εμφάνιση τους λευκά μαντηλάκια, ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, με τον Πέδρο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 72’, ενώ ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 74’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Καταλανούς.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να απαντήσει, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και να μείνει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο, μειώνοντας στους 4 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο αγωνιστικές και το παιχνίδι με την Ατλέτικο (1-2), με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 4η θέση αλλά να βρίσκεται μόλις στο +3 από την Σεβίλλη.

Διέλυσε την Γρανάδα του Καρνέζη η Σεβίλλη


Και αυτό διότι οι Ανδαλουσιανοί, λίγες ημέρες πριν τον «εμφύλιο» με τη Βαλένθια για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, διέλυσαν με 4-0 την Γρανάδα του Καρνέζη (βασικός) και βρίσκονται μια νίκη μακριά από την 4η προνομιούχο θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Θέλτα κέρδισε με 4-2 την Αλμερία και εξασφάλισε την παραμονή της στην Πριμέρα, ισοβαθμώντας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία κέρδισε με 3-1 την ουραγό Μπέτις.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.