Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την (video)!

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την (video)!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2014 16:21
Παρότι δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νόριτς, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Κάροου Ρόουντ» και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ξέφυγε με +5 από τη δεύτερη Τσέλσι, την οποία υποδέχεται την επόμενη Κυριακή στο «Άνφιλντ»! Στέρλινγλ (4’, 62’) και Σουάρες (11’) τα γκολ, μείωσε με τους Χούπερ (54’) και Σνότγκρας (77’) η Νόριτς.

Δεν σταματάει πουθενά η Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» κέρδισαν έστω και δύσκολα με 3-2 τη Νόριτς εκτός έδρας, σημείωσαν την 11η συνεχόμενη νίκη τους και πλέον βρίσκονται στο +5 από τη 2η Τσέλσι και στο +9 από τη 3η Σίτι (έχει δύο παιχνίδια λιγότερα) τρεις στορφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να βάφεται κόκκινο!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς με «βολίδα» του Στέρλινγκ στο 4’ και πλασέ του Σουάρες στο 11’ πήρε νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στο «Κάροου Ρόουντ».

Ωστόσο η Νόριτς που «καιγόταν» για βαθμούς, δεν σήκωσε λευκή πετσέρα και μείωσε στο 54’ με τον Χούπερ έπειτα από αποτυχημένη έξοδο του Μινιολέ, όμως μετά από αντεπίθεση, ο Στέρλινγκ με ένα τυχερό γκολ, στο 62’ έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Λίβερπουλ.

Η Νόριτς δεν πτοήθηκε, μείωσε 2-3 με ωραία κεφαλιά του Σνότγκρας στο 77’ ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Βόλσβινκελ για την ισοφάριση.

Παρόλα αυτά τα «καναρίνια» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με αποτέλεσμα να γνωρίσουνε άλλη μια ήττα και να παραμένουν δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε πλήρη αντίθεση με τη Λίβερπουλ που βρίσκεται αγκαλιά με το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια!

Τα γκολ:



Στα αξιοσημείωτα του ματς και το… θαύμα με τον τραυματισμό του Σουάρες:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.