Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νάτχο: «Να σηκώσω το Κύπελλο Ελλάδας» (video)

Νάτχο: «Να σηκώσω το Κύπελλο Ελλάδας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 19:37
Έτοιμος να κατακτήσει και το Κύπελλο και στην Ελλάδα, όπως έχει καταφέρει σε Ρωσία και Ισραήλ δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο ενόψει του δεύτερου ημιτελικού της Μ. Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ισραηλινός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο youtube μία ημέρα πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την πεποίηθηση του πως θα κατακτήσει το Κύπελλο με τον «δικέφαλο του Βορρά», όπως είχε κάνει στο παρελθόν τόσο στη Ρωσία όσο και στο Ισραήλ:

«Όταν έπαιζα στο Ισραήλ πήρα το Κύπελλο, μετά πήγα στη Ρωσία και το ξαναπήρα. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρω και εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς», δήλωσε ο Νάτχο.

Μάλιστα ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το πως θα τον περιμένει η επόμενη ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να απαντάει:

«Ελπίζω να μην υπάρχει ξύπνημα γιατί δεν θα έχει προηγηθεί ύπνος. Ελπίζω να έχουμε πανηγυρίσει όλο το προηγούμενο βράδυ και να συνεχίσουμε για τον τελικό».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.