Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε κορυφή η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε κορυφή η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 21:45
Η Τσέλσι, έχοντας πρωταγωνιστές τους Σαλάχ και Γουίλιαν, επικράτησε με 3-0 της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Παρί για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από δυο «κολλητές» ήττες (Κρίσταλ Παλας 1-0 εκτός, Παρί Σεν Ζερμέν 3-1 εκτός), η Τσέλσι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Στόουκ στο Λονδίνο και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με +1 από τη Λίβερπουλ που αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Γουέστ Χαμ.

Πρωταγωνιστές στη νίκη των «μπλε» ήταν οι Σαλάχ και Γουίλιαν, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 32’ με ωραίο σουτ, ενώ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 61’, δίνοντας την ευκαιρία στον Λάμπαρντ να πετύχει το 250ο γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι (έχασε το πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» από κοντά το 2-0).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Γουίλιαν, ο οποίος με τρομερό σουτ, έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Τρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μάχη του τίτλου:

1. Τσέλσι 72 (33 παιχνίδια)
2. Λίβερπουλ 71 (32 παιχνίδια)
3. Μάντσεστερ Σίτι 70 (31 παιχνίδια)
4. Άρσεναλ 64 (32 παιχνίδια)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.