Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η Λάρισα (videos)

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το σήκωσε η Λάρισα (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 19:39
Η ΑΕΛ με δύο γκολ του Στεφανίδη, επικράτησε με 2-1 του Πανελευσινιακού και κατέκτησε το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, επιστρέφοντας έτσι στους τίτλους μετά το 2007.

Ακόμα ένα τρόπαιο, έστω και αυτό της Γ’ Εθνικής, πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της η Λάρισα, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πανελευσινιακό στον τελικό του θεσμού και κατέκτησε το Κύπελλο!

Πρωταγωνιστής των «βυσσινί» ήταν ο Στεφανίδης ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 3ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 28’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς ο Πανελευσινιακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 21’ με πέναλτι του Κουσκουνά.

Στην επανάληψη, η Λάρισα άντεξε την πίεση των τυπικά φιλοξενούμενων και κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, επιστρέφοντας έτσι τίτλους μετά το 2007 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Επόμενος, και κυριότερος, στόχος για την ΑΕΛ είναι φυσικά η άνοδος στη Football League, με την ομάδα του κάμπου να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιακάς, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Καρακατσάνης.

Πανελευσινιακός: Τσακιλτζίδης, Ριζογιάννης, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Σουλελές, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γιαννούλης, Αλεξανδρόπουλος.

Τα γκολ:



Η απονομή:



Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.