Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέα νίκη πριν την Τσέλσι για Παρί

Σαμπιονά: Νέα νίκη πριν την Τσέλσι για Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 20:34
Τρεις ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-0 την Ρεμς στο «Παρκ Ντε Πρένς», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον… Αϊσά Μαντί, ο οποίος με δύο αυτογκόλ (!) έκανε εύκολο το έργο για την ομάδα του Λοράν Μπλαν.

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να απουσίαζε λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση της Παρί με την Ρεμς στο Παρίσι, ωστόσο ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Αϊσά Μαντί… φρόντισε να καλύψει το κενό του, καθώς με δύο αυτογκόλ (48’, 89’), «κλείδωσε» τη νίκη για τους «πρωτευουσιάνους», με τον Καβάνι να είχε ανοίξει το σκορ στο 43ο λεπτό.

Μάλιστα η νίκη ήρθε με τον Λοράν Μπλαν να ξεκουράζει μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του (Λαβέτσι, Μότα, Ματουϊντί, Μάξουελ) εν όψει του επαναληπτικού της Τρίτης με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», εκεί όπου η Παρί καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος, οι πρωταθλητές, ξέφυγαν προσωρινά με 16 βαθμούς από τη 2η Μονακό και μόνο με… θαύμα δεν θα καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τέταρτη στην ιστορία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.