Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλντές: «Θα πάρουμε το Κύπελλο»

Βαλντές: «Θα πάρουμε το Κύπελλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2014 14:11
Σίγουρος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές, ο οποίος πρόσθεσε πως θέλει να πετύχει γκολ στην Τούμπα.

Μπορεί η νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» να δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο ο Νέλσον Βαλντές εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει να κερδίσει το Κύπελλο:

«Δείξαμε τις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή που κάναμε στο συγκεκριμένο ματς, θα πάρουμε και το Κύπελλο», δήλωσε ο Βαλντές και απάντησε σε ερώτηση για την απόδοση του:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε. Από την πλευρά μου σίγουρα μπορώ να προσφέρω περισσότερα κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με ένα γκολ στην Τούμπα. Αλλά πάνω απ’ όλα αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είμαι στράικερ και ελπίζω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω στον επαναληπτικό. Είχα ευκαιρίες, αλλά οι αντίπαλοί μας έκαναν καλά τη δουλειά τους».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ κι αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μπροστά σε αυτό το κοινό, μας ωθούν προς τη νίκη και, προσωπικά, στο τέλος του αγώνα δεν αποχωρώ κουρασμένος, με αυτήν την υποστήριξη από τον κόσμο...».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.