Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δωδέκατος ο Φραντζεσκάκης στον τελικό της σφύρας (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δωδέκατος ο Φραντζεσκάκης στον τελικό της σφύρας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2024 22:15
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης τερμάτισε 12ος στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 73.34μ ενώ είχε και δύο άκυρες.

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ο οποίος τερμάτισε στην 12η θέση στον τελικό της σφυροβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη έριξε τη δεύτερη βολή στα 73.34μ η οποία δεν ήταν αρκετή για να τον τοποθετήσουν στην οκτάδα που ήταν και ο μεγάλος στόχος του. Οι άλλες δύο βολές ήταν άκυρες κι έτσι τερμάτισε στην τελευταία θέση του τελικού.

Ο 24χρονος, σε μία χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, κρατάει την παρουσία του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων που από μόνη της είνια μια σημαντική διάκριση.

Χρυσός Ολυμπιονίκης στέφθηκε ο 22χρονος Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ με τρομερή βολή στα 84.12, αφήνοντας δεύτερο τον Ούγγρο Μπένσε Χάλας με βολή στα 79.97 και τρίτο τον Ουκρανό, Μικχαίλο Κόκχαν με βολή στα 79.39.

Αξιοσημείωτο ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ο Πολωνός Βόιτσιεχ Νοβίτσκι έμεινε μόλις 7ος με βολή στα 77.42 ενώ ο συμπατριώτης του και χάλκινος στο Τόκιο, Πάβελ Φάιντεκ έμεινε 5ος με βολή στα 78.80. Εκτός βάθρου έμεινε και ο ασημένιος στο Τόκιο, ο Νορβηγός Έιβιντ Χένρικσεν με βολή στα 79.18.


Ολυμπιακοί Αγώνες: Δωδέκατος ο Φραντζεσκάκης στον τελικό της σφύρας (video)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.