Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αϊντχόφεν - Φέγενορντ 4-4 (2-4 πεν): Κατέκτησε το Σούπερ Καπ μετά από «μυθικό» ματς η ομάδα του Ρότερνταμ

Αϊντχόφεν - Φέγενορντ 4-4 (2-4 πεν): Κατέκτησε το Σούπερ Καπ μετά από «μυθικό» ματς η ομάδα του Ρότερνταμ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/8/2024 22:07
Σε ένα «γεμάτο» και εξαιρετικό από κάθε άποψη ματς η Φέγενορντ επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν μετά το 4-4 της κανονικής διάρκειας και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας.

Η ομάδα του Ρότερνταμ, που κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Μπρίαν Πρίσκε να έχει αντικαταστήσει τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της, πήρε τον πρώτο τίτλο της σεζόν επικρατώντας στο «Φίλιπς Στάντιον» της περσινής πρωταθλήτριας, Αϊντχόφεν.

Οι γηπεδούχοι πάντως ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Λανχ, ωστόσο υπέστησαν την ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Χιμένεθ να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 29' και τον Νιούβκοουπ να βάζει μπροστά στο σκορ τη Φέγενορντ στο 33'.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν αντίστοιχα καταιγιστικό με το τέλος του πρώτου μέρους, αφού ο Ντε Γιονγκ έφερε το ματς στα ίσα στο 48', αλλά ο Χιμένευ με ένα δεύτερο πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Φέγενορντ στο 54'.

Ο Τιλ ισοφάρισε για την Αϊντχόφεν στο 65', αλλά ο Μιλάμπο είχε ξανά την απάντηση και έδωσε προβάδισμα ξανά στους φιλοξενούμενους στο 72', πριν έρθει η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι στο 80' με τον Ντε Γιονγκ να το εκμεταλλεύεται ισοφαρίζοντας στο τελικό 4-4.

Με τον κανονισμό να μην προβλέπει παράταση, το ματς οδηγήθηκε αμέσως στη διαδικασία των πέναλτι, όπου και οι τέσσερις εκτελέσεις της Φέγενορντ ήταν εύστοχες ενώ οι Μπακαγιόκο και Τιλ αστόχησαν από πλευράς Αϊντχόφεν, που έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το τέταρτο σερί Σούπερ Καπ και το τρόπαιο να πηγαίνει στο Ρότερνταμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.