Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζλάταν: «Φαβορί η Τσέλσι, εξαιρετικός άνθρωπος ο Μουρίνιο»

Ζλάταν: «Φαβορί η Τσέλσι, εξαιρετικός άνθρωπος ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2014 20:46
Την άποψη του πως η Τσέλσι είναι το φαβορί για να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο άσος της Παρί, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενόψει της αυριανής πρώτης μονομαχίας των δύο ομάδων για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο γεγονός πως η Τσέλσι είναι πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη στάθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δήλωσε παρόλα αυτά πως η Παρί θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της:

«Είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Δεν υπάρχουν πλέον εύκολες ομάδες, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην Τσέλσι που είναι το φαβορί και έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός σούπερ σταρ έπλεξε το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικό άνθρωπο:

«Ο καθένας είναι ειδικός στον τρόπο του. Κέρδισε σε όποια ομάδα κι αν πήγε. Τον γνωρίζω πολύ καλά, συνυπήρξαμε στην Ίντερ. Πέραν από πολύ καλός προπονητής, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Έχουμε πολύ καλή σχέση και τον εκτιμώ πολύ».

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί στο μέλλον στην Αγγλία, με τον ίδιο να αποκλείει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας κάνουν εξαιρετική δουλειά προκειμένου να αντιμετωπίζουμε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι απίθανο να πάω στην Αγγλία, είναι σπουδαίο το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, μπορούσα να πάω στο παρελθόν, αλλά δεν το μετανιώνω που δεν έκανε αυτό το βήμα».

Μάλιστα ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την απάντηση του Ζλάταν, λέγοντας πως θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να μην αγωνιστεί στην Αγγλία:

«Είναι κρίμα για τον Ιμπραΐμοβιτς να τελειώσει την καριέρα του και να μην έχει παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όμως η καριέρα του είναι τόσο γεμάτη με επιτυχίες και σίγουρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες ακόμα και αν δεν παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.