Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 00:04
Ασταμάτητη δείχνει η φετινή Ατλέτικο καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και πήρε έτσι μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο άνοιξε το σκορ με γκολάρα στο 56’, ισοφάρισε στο 71’ ο Νεϊμάρ, μεγάλη εμφάνιση από τον Κουρτουά.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το 4ο εφετινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Καμπ Νου» στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» να πάρουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπαρτσελόνα να είχε την κατοχή και την Ατλέτικο να έπαιζε αμυντικά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με σουτ του Βίγια στο 4’.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 26’, με τον Κουρτουά να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ινιέστα, ενώ μόλις δύο λεπτά μετά ο Ντιέγκο Κόστα ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Ντιέγκο.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος άσος κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο, καθώς με «κεραυνό» στο 56’ πέτυχε ένα τρομερό γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ή Μπαρτσελόνα στη συνέχεια βγήκε μπροστά, πίεσε ασφυχτικά τους Μαδριλένους και στο 70’ μετά από τρομερή ασίστ του Ινιέστα, ο Νεϊμάρ με όμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη εάν δεν βρίσκονταν στον δρόμο τους ο Κουρτουά, καθώς ο Βέλγος γκολκίπερ πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, αποκρούοντας αρχικά το σουτ του Ινιέστα στο 74’, ενώ ο ίδιος είπε «όχι» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Πικέ (11’ Μπαρτρά), Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (68’ Αλέξις), Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Τουράν (77’ Ροντρίγκεθ), Βίγια (70’ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (29’ Ντιέγκο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.