Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλκμααρ - Άρης 2-1: Άρεσαν οι «κίτρινοι» παρά τη φιλική ήττα (video)

Άλκμααρ - Άρης 2-1: Άρεσαν οι «κίτρινοι» παρά τη φιλική ήττα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/7/2024 22:06
Ο Άρης ηττήθηκε 2-1 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, πραγματοποιώντας πάντως καλή εμφάνιση.

Οι «κίτρινοι» πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν στη χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης και την Τετάρτη (24/7) έδωσαν το πρώτο τους φιλικό ματς, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Μάλιστα παρά την ήττα, είναι αλήθεια ότι ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό κι άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι με τον Σαμόρα αλλά ο Σαβέιρο δεν νίκησε τον Βέρχουλστ από τα έντεκα μέτρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 21' ήταν η ΑΖ εκείνη η οποία πήρε το προβάδισμα με τον Μπιρμέεστερ στο 21' να «γράφει» το 1-0.

Η αντίδραση των «κίτρινων» ήταν εξαιρετική και ο Σαμόρα στο 29' έφερε το ματς στα ίσα έπειτα από ασίστ του Μοντόγια σε ωραία αντεπίθεση.

Στην επανάληψη χρειάστηκε να περάσει κάποιος χρόνος για να γίνουν οι αλλαγές, όμως στο 67' οι Ολλανδοί πέτυχαν το 2-1 με τον Πενέτρα.

Μέσα σ' ένα δίλεπτο, στο 72' και το 73' ο Άρης είχε δύο καλές στιγμές με τους Πάβισιτς και Παναγίδη, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει έως το τελευταίο σφύριγμα, με το 2-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.