Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το γκολ της Αργεντινής ακυρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα και ηττήθηκε 2-1 από το Μαρόκο σε ματς... κωμωδία (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το γκολ της Αργεντινής ακυρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα και ηττήθηκε 2-1 από το Μαρόκο σε ματς... κωμωδία (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/7/2024 21:40
Κωμικοτραγικά και άνευ προηγούμενου όσα συνέβησαν στο ματς της Αργεντινής με το Μαρόκο για τον 2ο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Παρίσι.

Με το ματς να διακόπτεται λόγω επεισοδίων στο 106' -αφού είχαν δοθεί 16 λεπτά καθυστερήσεις- ύστερα από το γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 η Αργεντινή και τους Μαροκινούς να είναι έξαλλοι, το τέρμα της «αλμπισελέστε» τελικά δεν μέτρησε, με απόφαση που πάρθηκε μία ώρα και 32 λεπτά αργότερα!

Σχεδόν μία ώρα μετά ο διευθυντής του γηπέδου είπε ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί και δεν είχε ξαναρχίσει ακόμα, προσθέτοντας ότι συζητείται η απόφαση για το αν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Τελικά, μετά από εκκένωση του γηπέδου, ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ ακύρωσε το γκολ που είχε πέτυχε ο Μερδίνα στο 106' (!) ως οφσάιντ, μετά από έλεγχο VAR, οι δύο ομάδες ομάδες μπήκαν στο γήπεδο μετά από μίαμιση ώρα, έπαιξαν για τρία λεπτά, πριν το σφύριγμα της λήξης αναμέτρηση που βρήκε τελικά νικήτρια την ομάδα του Μαρόκου με σκορ 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.