Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόμο για ρατσιστική επίθεση στον Χουάνγκ: «Ο παίκτης μας τον αποκάλεσε «Τσάκι Τσαν», δεν είπε τίποτα με υποτιμητικό τρόπο»

Κόμο για ρατσιστική επίθεση στον Χουάνγκ: «Ο παίκτης μας τον αποκάλεσε «Τσάκι Τσαν», δεν είπε τίποτα με υποτιμητικό τρόπο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2024 17:19
Η Κόμο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο χθεσινό φιλικό με την Γουλβς, σχετικά με τη ρατσιστική επίθεση αμυντικού της ομάδας στον Ν. Κορεάτη Χουάνγκ Χι-Τσαν, αναφέροντας πως ο παίκτης της δεν είπε τίποτα με υποτιμητικό τρόπο και πως οι ποδοσφαιριστές των «λύκων» αντέδρασαν υπερβολικά.

Άκρως επεισοδιακό ήταν το χθεσινό φιλικό της Γουλβς με την Κόμο στην Ισπανία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ν.Κορεάτης επιθετικός των «λύκων», Χουάνγκ Χι-Τσαν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από κεντρικό αμυντικό της ιταλικής ομάδας, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος και γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή που επιτέθηκε ρατσιστικά στον συμπαίκτη του.

Η Γουλβς γνωστοποίησε πως θα υποβάλει επίσημη καταγγελία στην UEFA για το συμβάν και μία ημέρα μετά η Κόμο εξέδωσε τη δική της θέση με μια ανακοίνωση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Η ιταλική ομάδα, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σέριε Α, τονίζει πως ο παίκτης της αποκάλεσε τον Χι-Τσαν ως «Τσάκι Τσαν» ότι δεν είπε τίποτα με υποτιμητικό τρόπο και ότι οι παίκτες της Γουλβς αντέδρασαν υπερβολικά.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση που έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια στα social media με τους περισσότερους να αναρωτιούνται αν είναι όντως η επίσημη θέση του συλλόγου ή κάποιο troll account.

Η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας δεν ανέχεται τον ρατσισμό και καταδικάζει όλες τις μορφές του με τον πιο έντονο τρόπο.

Μιλήσαμε με τον εν λόγω αμυντικό για να καταλάβουμε τι ειπώθηκε. Μας είπε ότι το σχόλιο που έκανε στον έτερο αμυντικό του: «αγνοήστε τον, νομίζει ότι είναι ο Τζάκι Τσαν».

Έχοντας μιλήσει εκτενώς με τους παίκτες μας, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό αφορούσε το όνομα του παίκτη και τις συνεχείς αναφορές «Τσανί» που έκαναν οι συμπαίκτες του στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον σύλλογό μας, ο παίκτης μας δεν είπε τίποτα με υποτιμητικό τρόπο.

Είμαστε απογοητευμένοι που η αντίδραση ορισμένων παικτών της Γουλβς να αντιδράσουν υπερβολικά
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.