Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποντένσε: Γρονθοκόπησε αντίπαλο σε φιλικό της Γουλβς γιατί επιτέθηκε ρατσιστικά σε συμπαίκτη του

Ποντένσε: Γρονθοκόπησε αντίπαλο σε φιλικό της Γουλβς γιατί επιτέθηκε ρατσιστικά σε συμπαίκτη του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2024 03:07
Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποβλήθηκε στο φιλικό της Γουλβς με την Κόμο διότι έριξε μπουνιά σε αμυντικό των Ιταλών που επιτέθηκε ρατσιστικά στον συμπαίκτη του, Χουάνγκ Χι-Τσαν.

Ξέφυγε η κατάσταση στο φιλικό παιχνίδι της Γουλβς με την Κόμο στην Μαρμπέγια. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ν.Κορεάτης επιθετικός των «λύκων», Χουάνγκ Χι-Τσαν δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από κεντρικό αμυντικό της ιταλικής ομάδας, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ντάνιελ Ποντένσε. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξτρέμ γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή που επιτέθηκε ρατσιστικά στον συμπαίκτη του και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο τεχνικός της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ είπε ότι ρώτησε τον Χι-Τσαν αν ήθελε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, με τον 28χρονο να αρνείται.

«Μίλησα με τον Τσάνι για αυτό, έλεγξα αν ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα ή να αποχωρήσει ο ίδιος, αλλά ήταν πρόθυμος να συνεχίσει η ομάδα και έκανε τη δουλειά που χρειαζόταν. Είναι πραγματικά απογοητευμένος, φυσικά και είναι κατανοητό. Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει και να βάλει την ομάδα του πρώτη σε μια δύσκολη στιγμή για αυτόν. Ο Τσάνι θα είναι καλά. Θα έχει την πλήρη υποστήριξή μας και θα τον πάρουμε το πρωί και θα βεβαιωθούμε ότι είναι καλά», τόνισε ο Άγγλος τεχνικός.

Μετά το περιστατικό εναντίον της Κόμο, η Γουλβς είπε ότι «ο ρατσισμός ή οι διακρίσεις σε οποιαδήποτε μορφή είναι εντελώς απαράδεκτοι και δεν πρέπει ποτέ να μένουν χωρίς αντίδραση» και «θα υποβάλουν επίσημη καταγγελία στην UEFA σχετικά με το περιστατικό».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.