Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με έξι Ισπανούς και χωρίς σέντερ φορ η κορυφαία ενδεκάδα του Euro

Με έξι Ισπανούς και χωρίς σέντερ φορ η κορυφαία ενδεκάδα του Euro

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2024 16:57
Η UEFA ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα του Euro συμπεριλαμβάνοντας έξι παίκτες της πρωταθλήτριας Ισπανίας ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας «καθαρός» σέντερ φορ.

Έγινε γνωστή η κορυφαία ενδεκάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία να έχει τη μερίδα του λέοντος με έξι ποδοσφαιριστές.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ όλο το κέντρο βάφτηκε στα χρώματα της Ισπανίας με τους Ρόντρι, Ντάνι Όλμο και Φαμπιάν Ρουίθ. Στην επίθεση δε μπορούσαν να μη βρίσκονται οι δύο Ισπανοί εξτρέμ Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Γερμανός Τζαμάλ Μουσιάλα. Έτσι για πρώτη φορά η κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης δεν συμπεριλαμβάνει «καθαρό» 9ρι.

Κορυφαίος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Γάλλος Μάικ Μενιάν, δίδυμο στα στόπερ είναι ο Γάλλος Γουίλιαμ Σαλιμπά και ο Ελβετός Μάνουελ Ακάντζι, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Άγγλος Κάιλ Γουόκερ που βρισκόταν στην κορυφαία ενδεκάδα και στο Ευρωπαϊκό του 2020.

Η κορυφαία ενδεκάδα του Euro ’24 (4-3-3): Μενιάν (Γαλλία) – Γουόκερ (Αγγλία), Ακάντζι (Ελβετία), Σαλιμπά (Γαλλία), Κουκουρέγια (Ισπανία) – Ρόντρι (Ισπανία), Ρουίθ (Ισπανία), Όλμο (Ισπανία) – Γιαμάλ (Ισπανία), Γουίλιαμς (Ισπανία), Μουσιάλα (Γερμανία)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.